Вход/Регистрация

Предстоящи курсове

SPODELENO LI4NOБолест ли? Да върви по дяволите

Мирзакарим Норбеков Мирзакарим Норбеков

КАКВА Е СИЛАТА НА ХЕМОРОИДИТЕ, ИЛИ
КАКВО ВИ ДЪРЖИ В ОНОВА, В КОЕТО СТЕ ЗАТЪНАЛИ ДО УШИТЕ
Става дума за проблемите. А вие за кое си помислихте? Как успявате да влудите лекарите, които се опитват да ви отърват от хроничните ви болежки? А те често са доживотни?
Хроничният болник никога не може да се намира просто така сред себеподобни.
Всички се хвалят с постиженията си. И той не може да мълчи. При него всичко трябва да е още по-засукано. По-бомбастично. По-мощно. Кого ще смае обикновен дюстабан? Но ако е надлъжно-напречен, тогава – охо! Или хронична въшкавост!
- Какво ви е? Подуване? Да, не е шега работа. А моето е с падане. И покачване на кръвното. Докторът казва, че е много рядко заболяване. Поне в нашата поликлиника нямало втори такъв случай!
Това е гордост! Това е слава! Това са сълзи в очите! Само с опита си да открие такава ярка личностна проява хронично болният не доктора ще съсипе, ами ако почувства реална заплаха за заболяването си, във въздуха ще вдигне цялата поликлиника с всичките й анализи!
Представяте ли си какво е да лишиш човек от смисъла на живота му? Това е жестоко. Само намек за подобно нещо е достатъчен, да си изкарате боя. Та той е свикнал вече да идва тук, да си общува.
Той не идва да се излекува, а да се лекува. А това, както се казва в Одеса, са две големи разлики. Къде другаде ще намери толкова ерудирани хора, с които да общува?
Защото и вие няма да седите мълчаливо настрана и да наблюдавате като госпожица как без вас си поделят лавровия венец.
И вие имате доста за разказване. Имате история, с която да се гордеете.
Представяте ли си вашият случай да е по-незатрогващ от останалите? Че кой би искал да добави към несгодите си още една? Като ще е полет, да е полет, като ще е болест, да е болест. Ако не умеете първото, остава ви второто.
Вие директно питате доктора:
Ще мога ли най-сетне да се отърва от болестта си?
И само да почувствате, че ще можете, веднага следва финал на трагедията. В сравнение с вашата сценка Шекспир ряпа да яде.
Най-страшното е, че в тази ситуация докторът е беззащитен. Той вярва, че пациентът наистина има желание да се излекува. Мъчи се да му помогне, както буржоазията, създавайки пролетариата, сама си копае гроба.
Крайно време е да се създаде световна фондация за подпомагане на лекарите с опасност за живота заради опит да излекуват хронично болния.
Ако бъдещият лекар, вместо да изучава скелетите на Карл Маркс и Фридрих Енгелс, учеше психологията на бъдещите си пациенти, щеше да е защитен. Би могъл да излекува хронично болния - и при това да остане жив.
Великият Авицена казва: “Ние сме трима. Ти, аз и твоята болест. Резултатът зависи от това, на чия страна си. Ако избереш да си на страната на болестта, не мога да се преборя и с двама ви. Ако избереш да си на моя страна, ние двамата ще надделеем над болестта ти.”
Великият Авицена не се е наемал да лекува човек, който не се бори за здравето си. Повечето (за щастие не всички) днешни лекари се наемат. И не само се наемат, а дават и преднина на болестта.
Спомнете си как се говори обикновено на пациента в болницата.
- Болният, елате тук. Болният, идете там.
Остава само както при Зошченко да се закачи разписание за издаването на трупове. С цел по-голяма сигурност на пациента в скорошното излекуване, когато с тъжно облекчение се казва:
- Горкичкият, поне няма повече да се мъчи.
Но чувам вече възмутените вопли на хронично болния:
- Кой, аз ли не искам да се излекувам? Ако ти страдаше от заболяване като моето, щеше да разбереш как страдам!!!

Външно всичко е нормално. Човекът абсолютно искрено вярва, че иска да се излекува. Става дума за подсъзнателни процеси. За онова, което не осъзнаваме, но което реално диктува действията и постъпките ни.
Изучавахме психологията на хора, лишени от свобода.
Как мислите, какво може да изпита човек, когато за първи път се озове там? Шок. Огромно вътрешно желание да се изскубне на свобода.
То е особено силно в първите 40 дни. Когато отмине първата година, желанието да излезе на свобода остава, но вече не е толкова остро усещането от загубването й. След 5 години 80 на сто от затворниците свикват. Около 30 на сто от тези, които скоро ще бъдат освободени, извършват бягство или някое друго престъпление. С единствената подсъзнателна цел - да останат в света, с който вече са свикнали. На съзнателно ниво естествено това е старата песен за свободата.
След 10 години престой в затвор шансовете за връщане в нормалния живот вече са близо до нулата.
Ако имате хронична болежка, спомнете си какво почувствахте, когато за първи път чухте диагнозата си. Точно тогава искахте да се преборите и този шок да се окаже сън. Какво почувствахте след година? След 5 години? Желанието да се отървете от болестта все така силно ли беше? Ако над 5 години имате проблеми със здравето, включително с очите, още сега направете едно упражнение.
Вдигнете китките на ръцете си на нивото на рамене с дланите навън. Свийте пръсти, оставете да стърчат само кутретата и показалците.
Погледнете се в огледалото и се полюбувайте на отражението си.
Вие сте бандюга в света на хронично болните!!!КАКВО ОЗНАЧА УСКОРЕНО ОБУЧЕНИЕ
Да се обучи на нещо човек над 35 г. може и да е интересно, но практически безсмислено усилие. Степента на безнадеждност се повишава пропорционално на степента на отдалеченост от посочената възраст в посока към онова, от което още никой не се е върнал. Но дори в края на дните си човек още иска да е здрав. Поне така мисли.
Когато омръзнеш на детето, то започва активно да се движи. Сега си представете възрастния. Той няма да се разтича. Защото е неприлично.
Той ще си седи на мястото с умен вид и усърдно ще се прави, че слуша и дори нещо разбира. Дори за по-правдоподобно ще си подпре клепачите с клечки.
Представете си какво е да се изправиш пред такава публика от възпитани хора.
Всички спят. Клечки държат очите им отворени. А мускулите на очните ябълки са отпуснати, така че подбелват гледци. Да ви кажа, това не е гледка за слабонервни. И така ще стане непременно, ако информацията се дава в един стил, в една тоналност. Максимум след 20 минути.
Професорът:
- Господин студент, събудете съседа си.
- Вие го приспахте, вие го събудете.Следователно преподавателят за един час с курсистите трябва да смени емоционалната нагласа в залата от 12 до 24 пъти. Как да го направи? Може внезапно и страховито да ревне. Например така:
- АААА!!!
Това действа на присъстващите много ефикасно. Някои трябва да бъдат изнесени.
Вие, скъпи читателю, надали дори сте трепнали. На хартия няма същия ефект. Все едно да четеш за оргазма. Интересно е, но няма същата сила на усещането.
За да си го представите поне приблизително, доближете се безшумно до някого от домашните си и внезапно креснете! С началството не експериментирайте, то невинаги е снабдено с чувство за хумор.
Веднага ще се убедите и в ефикасността на ускорения метод. Ако близкият ви например е имал главоболие, болката мигом ще се изпари.
Единственото противопоказание за използване на метода е бременност на подопитния обект…
Та така действаме. Интересно, нали? И на нас ни харесва. Но не може постоянно да се кряска. Ще си съдереш гърлото. А и ще се получи привикване.
А и всичко това е необходимо не само за събуждане на спящия и за приковаване на вниманието му. Трябва да се избегне критиката на всяка нова информация от страна на жизнения опит, тоест от страна на хемороидите в главата.
Те стоят на пост пред входа със заредено оръжие. Главната им задача е всяка информация, която идва отвън, да се праща за преработване. Тъй като в мозъка няма свободни клетки на паметта поради напредване на възрастта поради препълването те са се превърнали в стомашно-чревен тракт.
Информацията идва. Натъква се на бдителните хемороиди и те я изпращат за преработка в стомашно-чревния мозъчен тракт. Чува се къркоренето му. Крайният продукт винаги е един и същ. Колкото и ценна информация да дойде, тя цялата отива в жизнения опит на възрастния човек.
След 35-годишна възраст с всяка изминала година този процес прогресира все повече. А паметта е в обратнопропорционално съотношение с възрастта. Колкото по-солидна е втората, толкова по-склеротична е първата.
Интересно е при това как се проявява склерозата. Клетките на паметта не се изпразват, а се затруднява достъпът към тях. Непосредствено след 35-ата година има надежда поради лошо храносмилане да се запази поне част от информацията. С годините тази надежда добива все по-призрачен вид…Съвсем млада девойка се омъжва за възрастен богат граф. След сватбата лежи в леглото в своята част на замъка. И размишлява: “Вече имам пари.
Но графът е толкова стар! Ще трябва да си намеря любовник. Или дори направо двама…”
Изведнъж чува почукване на вратата и треперливия глас на мъжа си:
- Скъпа, дойдох да изпълня съпружеския си дълг.
Изпълнява го повече от успешно и се прибира в своята част. Младоженката: “Май и един любовник ще ми стигне…”
Почукване на вратата:
- Скъпа, дойдох да изпълня съпружеския си дълг…
След десетото му идване и изпълняване на дълга на най-високо ниво подир някое време пак се чука на вратата. Младоженката изнемогва:
- Стига толкова! Вече съм полумъртва…
- О, скъпа! Идвах ли вече? Ах, склерозо, склерозо…Може да се изкрещи малко по-различно:
- А-а-а-а!!! Твойта мама!!!
На хартия не се чува . Но е дори по-действено. Може би някои се обиждат. Засягат се.
- Колко неприлично!
Но пък се пробуждат. Готови са да продължат с възприемането на информацията. В този момент задачата ти като преподавател е да кажеш нещо истински важно.
Например, че според статистиката животът на 90 на сто от хората е същият като на родителите им. Затова, ако се самопожертвате за отглеждане на децата си, вместо просто да ги обичате, децата ви ще живеят живота на жертви. Ако сте нещастни, каквото и да правите, те ще са нещастни възрастни. Ако сте погребали мечтите си, те ще погребат своите.
Задачата на преподавателя е постоянно да променя емоционалната нагласа на публиката. Така че не се сърдете за нападките. Те са нужни с една-единствена цел. И ако ви наричаме загубенячка, то е само за да ви научим по ускорения метод как да се отървете от болежката си.
Нямаме време за церемонии пред голите ви амбиции, като виждаме как пропилявате дадения ви от Бога талант.
А знаем на какво сте способна. Знаем от опита с досегашните ни курсисти.
Можем да провеждаме курса, както сте свикнали. Много културно.
Да се съобразяваме с вашето мнение, което ви е докарало дотам, докъдето сте стигнали. За около 5 години може и да се излекувате. Стига да имате толкова време, че да го използвате бездарно за нещо, което може да се направи много по-бързо.
Какво бихте искали да създадете в живота си? С какво бихте искали да смаете света? Ако нямате такова желание, ще го радвате само с борбата си с болежките. Ако сте готови да се излекувате бързо, ще ни изтърпите. Невинаги сме коректни, но затова пък сме ефикасни.
Така че, стига да сте готови да вървите с нас към здравето си, нека се разберем – без засягане. Каквото и да ви кажем, целта ни в никакъв случай не е да ви обидим. Целта ни е бързо да се измъкнете от заболяването си.
За да насочите живота си към нещо по-важно и по-интересно от борбата с болестта. Ако сте готови, да вървим!

Прочетена 2261 пъти

Мнения и резултати

"След обостряне вследствие на фарингит ми се успокои гърлото.Имах късогледство от 3 години- махнах очилата."Ромелия 

"Голямо подобрение на зрението, заличих белег от операция, отслабнах, спря ха болките и теченията вследствие на възпаление на яйчниците и...

Здравейте, това е моята история - как ослепях на Запад и се излекувах на Изток... ...беше топло лято там далече,...

"Понижих стойностите на кръвното налягане, голям подвижност на гръбнака, вследствие дискова херния, преодолях умората и подобрих емоционалната си устойчивост" Лили 

Ще ви се представя с името, с което моят Любим ме нарича – Мурка. “М“ като първата буква от собственото...

" Всеки човек в определен момент от живота си има нужда някой да му покаже пътя. Благодаря ви!"Х. Ахмед 

"Осезателно подобрение след болки породени от колит.Имах разширени вени- след 10 дневния семинар почувствах подобрение,няма оттичане и неприятно парене, свободно...

"Винаги съм знаела, че човек има всичко в себе си, но някак само интуитивно и благодарение на курса получих техники...

"За пръв път участвах в курс,който разглежда човека като цяло.Научих много за тялото, душата и духа, за това как да...

"Всичко в мен се промени шеметно.Ще продължа да работя"Елена

"Това,което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко,стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да...

Ако някой ми беше казал, че ще имам второ дете преди 2-3 години, щях да се позасмея и да му...

"Благодаря от цялото си сърце! За тези 10 дни постигнах резултати за години! Нямам язва, гръбнака ми е гъвкав, без...

Прочетете повече по темата тук  

Много съм благодарен,че чрез тази методика получих увереност в своите възможности.При дясно ухо след неуспешна операция,натъпкано с тампони,което въобще не...

"Намаля ми хроничната кашлица, подобрих зрението си,чувствам комфорт в областта на врата и гърба...на всякъде-чувствам, че живея! Отдавна се стремя...

Интервю с Влади Въргала

Влади Въргала: Излекувах си язвата и дископатията със системата на Норбеков. В момента съм в крещящо здраве, спрях алкохола и...

  Преди оздравителният семинар След завършване на 10 дневния семинар След самостоятелната работа Р.Йо. Оперирана щитовидна жлеза В ремисия В...

"Благодаря за втората рожденна дата! До започването на курса бях като в лабиринт-знаех, че има изход, но не намирах верния...

"Дойдох на курса, за да си оправя очите.Успях! Аз съм още млада, сега изграждам характера си и курса ми оказа...

"След мозъчен инсулт,понижих диоптрите с 1d.,ползвам си дясната ръка и общо подобрение на зрението" Добрин

"След семинара по системата на акад. Норбеков станах по-толерантна към различните хора, постигнах всичките си цели, станах по-добра към себе...

"Значително увеличена яснота на погледа вследствие на склероза на очния нерв. Намаляха болките в гръбначния стълб и ми се повиши...

Здравейте, днес бяхме на очен преглед. Докторката след прегледа остана да размишлява:) Понеже за едно лято Анжелика,която изкара оздравителния детски...

"Много е трудно с думи да обесня емоционалното въздействие на курса и на всичко, което преживях по време на занятията...

Красотата на човешката природа – възможността да растем, да се развиваме и да откриваме скритите си възможности Нели Георгиева

Системата на Норбеков в България. Мнения и резултати от Работилница на успеха 2012 година (Мастерская 2012 г.) - Видео  ...

Майката на Веско: По-спокоен, обичлив, по-изпълнителен. От майката на Вики: Стана по-весел, по-упорито отстоява своите желания. По-уверен е в себе...

Най-важното - осъзнаване на действията и постъпките на другите, на моите действия и постъпки и виждане на закономерностите, които ги...

Оздравителният курс по системата на Норбеков помага не само в лекуването на здравето, той лекува и душата. Учи ни да...

Започнах Интернет курса по системата на Норбеков заради дългогодишна депресия, стрес, изтощение и хронична умора, хронично неудовлетворение. Исках толкова много...

Много се радвам, че проявявате интерес към курса и системата на Норбеков. Постигнах чудесни резултати, след като завърших първата част...

Физическа и духовна пормянаИва Горещо препоръчвам да се захванете със собственото си щастие!!!Георги Дойчинов

След 1 оздравителен курс и по време на самостоятелната работа се възстанових от радикулита и от постоянните болки в кръста!...

{youtube}tQU06vhqDp4|100%|320|0{/youtube}

  С какви заболявания дойдохте(продължителност на заболяването) Резултат в края на 10-дневния семинар Б.Х Хронична уро-инфекция с чести кризи От...

Изповед на Донка Кавалджиева Здравейте всички, които все още вярвате в себе си, колкото и изтъркано да ви звучи!!! Аз...

".... М. Норбеков успя да ме накара да повярвам, че всичко е възможно, стига да опиташ. Допада ми неговата духовитост....

"Стегнах фигурата, подобри се еластичността на кожата ми, подобри се зрението и контрастността на виждане"Снежи

{youtube}3-UTg_GO17Y|450|320|0{/youtube}

"Вече виждам последния ред на таблицата!” Вероника "Вече виждам неща, които преди не съм виждал, не се разболявам  и съм...

Не съм повишавала кръвното налягане по време на курса. Намалих наполовина дневната доза от лекарството "Ксетонор"и се чувствам много добре...

Преди повече от половин година изкарах Оздравителния курс на Норбеков - за деца при Соня. Спомням си, че малко преди...

Резултати от учебно-оздравителен семинар I-во ниво по системата на Мирзакарим Норбеков, София, 22.06-01-07.2013г. {youtube}SQ5bXxRQlmw|100%|320|0{/youtube}

Резултати от VIP оздравителен семинар в Боровец 2013 {youtube}soqr3IZp71o|100%|320|0{/youtube}

Казвам се Тодорка Ралева, 64 год. от гр. Добрич. Преди две години се запознах с метода на Мирзакарим Норбеков, посещавайки...

Чудесен резултат на Гергана К.

Преди 2 години без външни причини започнах да пълнея, да губя своята жизненост и енергията. След дълго „разследване” ми откриха...

Здравейте, Аз съм N.B, пенсионер.Дълго време ме убеждаваха, че дори и на такава възраст, ще мога да извлека полза от...

В.М. "След депресия и паническите разтройства започнах да се чувствам по-самоуверена, по-спокойна. Усещам увереност в собствените си сили." Д.М. "След...

Ж.С. "След занятията изчезна половин диоптър, подобрение на състоянието на кистата, научих се на отговорност и търпение." Я.Р. "Страдах от...

С.С. "Овладях страховата невроза"   М.М. "Един диоптър по-малко, намалих размера на белег с 3 см."   Д.Д. "Увеличих ръстта...

Резултати от първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков, проведен в София, 2014 година. {youtube}6_ohDQKIb-Q|100%|320|0{/youtube}

С.Б. "В началото беше болката в дясното рамо и ограничените ми движения. Болки в кръста и ограничени движения в тазобедрената...

П.К. "Дойдох с дискова херния-вече нямам болка, с разширени вени-намален е участъка и размерите." И.Ж. "Намален диоптър и свиване на...

К.М. "Имах плексит и наднормено тегло. След семинара мускулите ми се тонизираха, изчезнаха болките, подобрение във физиката и намаляване на...

Вълнуващи резултати от похода в Странджа 2014 година   {youtube}http://youtu.be/8mQhjKeIwVc|100%|320|0{/youtube}

Моменти от детския курс в София - 08.09.2014 - 13.09.2014. Награждаване, сертификати, резултати, концерт! {youtube}http://youtu.be/IM3ty5yAGKM|100%|320|0{/youtube} 

Анкети - преди и след курса

Анкети - преди и след курса   Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Мнения и резултати от Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Учебно-оздравителен...

НА ВАДИМСъс силен Дух,непоклатим,Учителят ни скъп Вадим,ни води смело все напред.Държи на точност и на ред. Той мъдър е и...

Вдъхновяващи резултати от първо ниво по Системата на Норбеков   {youtube}FVpcMXpRzzQ|420|320|0{/youtube}

Бил съм и на 2ро ниво и на Интуиция. Благодаря много, че ви има и ни помагате да се самоосъзнаваме...

Карах курса преди 13 години,свалих 3,5 диоптъра очила и до сега чеша без очила и никога няма да са ми...

«
»

footer-contact-phone02 9878730

footer-contact-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

footer-contact-mapСофия,

пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5

Банкова сметка:

IBAN: BG29STSA93000021744640

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

"Жануа'98" ЕООД

* Всички такси са за сметка на наредителя!