Вход/Регистрация

Предстоящи курсове

 

SPODELENO LI4NO

Споделено личноСподелено лично, първо лице от и за детския курс


Споделено лично, първо лице от и за детския курс

Споделено лично, първо лице от и за детския курс Споделено лично, първо лице от и за детския курс

Ден 1.
„По-бързо, како, деее!!!! Ще закъснеем!"
Кака ми не се забързва и продължаваме да се бавим.
Намираме залата за курса и влизаме. Вътре всички деца вече седят и някаква друга какичка им говори отпред. Никой не си говори, нито си играе. Къде ме доведоха, бе?! Оф.... Поглеждам кака и ѝ казвам да си ходим, а тя ми сочи кошчето с калцуните.
Събувам си обувките и виждам едно място най-отпред – моето!! Бързо!!
Сядам и се обръщам – към момчето от едната страна, към момичето – от другата. Казват ми „шшшт, тихо", едно момиче отзад ми казва „млъквай" и пак гледат към какичката. Тя говори за някаква осанка, това пък какво е? Усмивката било най-важното – че аз съм си усмихнат. Усмихвам се и искам всички да ме видят – ако не осанка, поне усмивка знам какво е. Въртя се във всички посоки и се усмихвам на всеки.
Осанка значело да се изправиш – и това го мога. ГОТОВО!
Какичката, Мария, тя води курса, постоянно ни пита кой е най-хубав, кой е най-щастлив и най-умен. АЗ! АЗ! АЗ! Всички около мен викат, но аз ги надвиквам и само моят глас се чува. Обръщат се към мен и ме гледат завистливо – нека ви! АЗЗЗЗ!

sabev1

В игрите пак искам да съм пръв – играя си с какичката и баткото, те са моите приятели. Другите деца също искат да си играят с тях, но те избират мен. Пръв станах човек на играта с камък-ножица-хартия, най-силно удрям топката, най-силно викам „АЗ" - АЗ!!
Правим упражнения за корекция на органите, само че аз не разбрах какво точно трябва да правя, не слушах.
Слушаме и със затворени очи си представяме как всичко в тялото ни е здраво, някакво слънце, някаква прохлада. Готов съм, преди другите. Усмихнато ми е повече отпреди малко и някак странно – усещам тръпки по тялото. Отварям си очите и чакам да свършат. Никой друг не ги е отворил, продължавам да чакам. Хайде, де!
Ох, кога е почивката, искам да си играя с новите ми приятели.

 

Ден 3.
Днес мама е с мен на курса.
Казва ми, че съм непослушен и ще ме изгони, ако не седна мирно на стола и не правя каквото правят останалите деца. Нищо не разбира. Аз искам да си играя.
Правим упражнение Прошка. Всички си затварят очите и слушат какво говори Мария. Оглеждам се и около мен всеки прави упражнението. Не мога да се концентрирам, постоянно искам да се случва нещо. А така – да седя на едно място, не могаааа!

sabev2

Минават няколко минути и упражнението свършва. Обръщам се и виждам, че мама плаче. Отивам и я гушкам. Питам я дали е заради мен. Сигурно плаче, защото не слушам и тя вече не ме обича. Сигурно вече не иска да ми е майка. Изтрива сълзите си и ми казва „Не, не, мамо, обичам те" и ми прави знак да спра да говоря, побутва ме да си седна обратно на мястото.
Какичката до нея – моята приятелка, също плаче. Тя сигурно плаче, защото ѝ казах, че не съм и приятел повече в почивката, когато избра да си играе с други деца, а не с мен. Пада ѝ се!
Правим гимнастика за тялото. Всеки ден едни и същи упражнения. Вече почти ги научих. Ще ги покажа на мама – тя вкъщи ми ги е показвала, сега и аз вече ги знам.
Мария ме вика на сцената и аз отивам да показвам на всички. Справям се супер! Всички ме гледат и повтарят след мен!

sabev3

Курсът свършва и всички си тръгваме. Подариха ни на всички балони. Казвам чао на Мария, ще се видим утре.

 

Ден 5.
Влизам в залата, бързо свалям обувките и си слагам калцуните. Моето място е свободно и веднага сядам. Мария ни пита кои са най-важните тайни - веднага вдигам ръка!
Усмивка, Осанка, Настроение, Хубави мисли! – Всички вече ги знаем.
Започваме с упражнения за очите. Тези, които не виждат, са от едната страна. Другите сме в другия край на залата – нашите таблици са залепени за стената, не ги държим в ръка.
Ето – видях! „Мамо, видях!!!" Дърпам мама да и покажа, а тя само ми се усмихва и ми казва „Браво, браво".
Свършваме упражнението за очите и си сядам на мястото. Сега следва почивка. Мария ни казва да си представим, че отиваме на най-любимото ни място, където виждаме всичко. Отивам при динозаврите, да – виждам ги всичките! Със сигурност никой друг не е видял толкова готино нещо като мен.
Мария ни казва да се върнем в залата и всички дружно протягаме ръце и извикваме за събуждане и повече бодрост МЯУУУУУ!!

sabev4

Днес ме взима тати – помагам на останалите да съберем моливите и листата от земята. Прибираме постелките. Само аз им помагам, те много се радват и ми казват „Благодаря".
Чао!

 

Ден 6.
Днес е концертът!! Какви ли изненади са ни подготвили Мария и другите? Направо нямам търпение, много се вълнувам.
Има и подаръци.
Започва концертът – всеки излиза отпред и споделя резултатите си от курса и какво е научил през него. Минават първо момичетата – не че са по-смели, просто ги оставяме преди нас. Има и някои момчета, които се притесняват да излязат. Нали сме на курса, бе, има да се притесняват – тук всички сме принцове и принцеси, смели, силни, можем.
Вдигам ръка и излизам – мама ме побутва ви ми казва „Успех".
Излизам отпред, взимам от Мария микрофона и казвам:
„На този курс аз се научих да ходя изправен (Осанка!) и да слушам. Благодаря." Всички ми пляскат бурно и викат радостно. Та аз нищо толкова не казах. Странно! Слизам от сцената и чакам раздаването на подаръците.
Казвам стихотворение пред всички, мама е горда и щастливо се усмихва от третия ред. Много съм щастлив! Най-накрая е горда и не ми се кара, че не слушам. Най-накрая тя ме слуша мен.
Взимаме си подаръците един след друг, имаме и някакви дипломи, че сме завършили курса.
ОООО, колички! С Райко веднага си взимаме всеки своята и си ги сравняваме – на всеки е различна.
Пак всички пляскат и следва обща снимка на всички нас с родителите. Мама идва и тя! Пак ни питат – кой е най-усмихнатият – АААЗ!, кой е най-здравият – ААААЗ!, кой е най-щастливият и най-успешният – ААААЗ! И другите са се научили да викат, почти не си чувам отделно гласа.
Мама ме вика от другия край на залата - „Хвърли си калцуните и се обуй!" – не ме е видяла, че вече си изхвърлих калцуните, даже на Калина казах, че е сбъркала кошчето за мръсните с това на чистите. Обувам се.
Тя идва, хваща ме за ръката и тръгваме. Какичката – Злати, изтичва и ми дава един балон – последния. Няколко момичета около мен също са си взели, но техните са еднакви – червени.

sabev5

Само моят е зелен!!! Да!
Казваме чао на всички и излизаме. Мама бърза да не закъснее за работа и ме дърпа за ръката. „Чакай малко, бе, мамооо!", „Не бързай – къде ти е усмивката?"
Д. Събев.
8 години

Прочетена 889 пъти

Нашите партньори

janua 98 logo
norbekov russia
norbekov uzbekistan
norbekov europe
zalti stotinki slider
allegro vivace suggestopedia
norbekov uk

Мнения и резултати

"След обостряне вследствие на фарингит ми се успокои гърлото.Имах късогледство от 3 години- махнах очилата."Ромелия 

"Голямо подобрение на зрението, заличих белег от операция, отслабнах, спря ха болките и теченията вследствие на възпаление на яйчниците и...

Здравейте, това е моята история - как ослепях на Запад и се излекувах на Изток... ...беше топло лято там далече,...

"Понижих стойностите на кръвното налягане, голям подвижност на гръбнака, вследствие дискова херния, преодолях умората и подобрих емоционалната си устойчивост" Лили 

Ще ви се представя с името, с което моят Любим ме нарича – Мурка. “М“ като първата буква от собственото...

" Всеки човек в определен момент от живота си има нужда някой да му покаже пътя. Благодаря ви!"Х. Ахмед 

"Осезателно подобрение след болки породени от колит.Имах разширени вени- след 10 дневния семинар почувствах подобрение,няма оттичане и неприятно парене, свободно...

"Винаги съм знаела, че човек има всичко в себе си, но някак само интуитивно и благодарение на курса получих техники...

"За пръв път участвах в курс,който разглежда човека като цяло.Научих много за тялото, душата и духа, за това как да...

"Всичко в мен се промени шеметно.Ще продължа да работя"Елена

"Това,което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко,стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да...

Ако някой ми беше казал, че ще имам второ дете преди 2-3 години, щях да се позасмея и да му...

"Благодаря от цялото си сърце! За тези 10 дни постигнах резултати за години! Нямам язва, гръбнака ми е гъвкав, без...

Прочетете повече по темата тук  

Много съм благодарен,че чрез тази методика получих увереност в своите възможности.При дясно ухо след неуспешна операция,натъпкано с тампони,което въобще не...

"Намаля ми хроничната кашлица, подобрих зрението си,чувствам комфорт в областта на врата и гърба...на всякъде-чувствам, че живея! Отдавна се стремя...

Интервю с Влади Въргала

Влади Въргала: Излекувах си язвата и дископатията със системата на Норбеков. В момента съм в крещящо здраве, спрях алкохола и...

  Преди оздравителният семинар След завършване на 10 дневния семинар След самостоятелната работа Р.Йо. Оперирана щитовидна жлеза В ремисия В...

"Благодаря за втората рожденна дата! До започването на курса бях като в лабиринт-знаех, че има изход, но не намирах верния...

"Дойдох на курса, за да си оправя очите.Успях! Аз съм още млада, сега изграждам характера си и курса ми оказа...

"След мозъчен инсулт,понижих диоптрите с 1d.,ползвам си дясната ръка и общо подобрение на зрението" Добрин

"След семинара по системата на акад. Норбеков станах по-толерантна към различните хора, постигнах всичките си цели, станах по-добра към себе...

"Значително увеличена яснота на погледа вследствие на склероза на очния нерв. Намаляха болките в гръбначния стълб и ми се повиши...

Здравейте, днес бяхме на очен преглед. Докторката след прегледа остана да размишлява:) Понеже за едно лято Анжелика,която изкара оздравителния детски...

"Много е трудно с думи да обесня емоционалното въздействие на курса и на всичко, което преживях по време на занятията...

Красотата на човешката природа – възможността да растем, да се развиваме и да откриваме скритите си възможности Нели Георгиева

Системата на Норбеков в България. Мнения и резултати от Работилница на успеха 2012 година (Мастерская 2012 г.) - Видео  ...

Майката на Веско: По-спокоен, обичлив, по-изпълнителен. От майката на Вики: Стана по-весел, по-упорито отстоява своите желания. По-уверен е в себе...

Най-важното - осъзнаване на действията и постъпките на другите, на моите действия и постъпки и виждане на закономерностите, които ги...

Оздравителният курс по системата на Норбеков помага не само в лекуването на здравето, той лекува и душата. Учи ни да...

Започнах Интернет курса по системата на Норбеков заради дългогодишна депресия, стрес, изтощение и хронична умора, хронично неудовлетворение. Исках толкова много...

Много се радвам, че проявявате интерес към курса и системата на Норбеков. Постигнах чудесни резултати, след като завърших първата част...

Физическа и духовна пормянаИва Горещо препоръчвам да се захванете със собственото си щастие!!!Георги Дойчинов

След 1 оздравителен курс и по време на самостоятелната работа се възстанових от радикулита и от постоянните болки в кръста!...

{youtube}tQU06vhqDp4|100%|320|0{/youtube}

  С какви заболявания дойдохте(продължителност на заболяването) Резултат в края на 10-дневния семинар Б.Х Хронична уро-инфекция с чести кризи От...

Изповед на Донка Кавалджиева Здравейте всички, които все още вярвате в себе си, колкото и изтъркано да ви звучи!!! Аз...

".... М. Норбеков успя да ме накара да повярвам, че всичко е възможно, стига да опиташ. Допада ми неговата духовитост....

"Стегнах фигурата, подобри се еластичността на кожата ми, подобри се зрението и контрастността на виждане"Снежи

{youtube}3-UTg_GO17Y|450|320|0{/youtube}

"Вече виждам последния ред на таблицата!” Вероника "Вече виждам неща, които преди не съм виждал, не се разболявам  и съм...

Не съм повишавала кръвното налягане по време на курса. Намалих наполовина дневната доза от лекарството "Ксетонор"и се чувствам много добре...

Преди повече от половин година изкарах Оздравителния курс на Норбеков - за деца при Соня. Спомням си, че малко преди...

Резултати от учебно-оздравителен семинар I-во ниво по системата на Мирзакарим Норбеков, София, 22.06-01-07.2013г. {youtube}SQ5bXxRQlmw|100%|320|0{/youtube}

Резултати от VIP оздравителен семинар в Боровец 2013 {youtube}soqr3IZp71o|100%|320|0{/youtube}

Казвам се Тодорка Ралева, 64 год. от гр. Добрич. Преди две години се запознах с метода на Мирзакарим Норбеков, посещавайки...

Чудесен резултат на Гергана К.

Преди 2 години без външни причини започнах да пълнея, да губя своята жизненост и енергията. След дълго „разследване” ми откриха...

Здравейте, Аз съм N.B, пенсионер.Дълго време ме убеждаваха, че дори и на такава възраст, ще мога да извлека полза от...

В.М. "След депресия и паническите разтройства започнах да се чувствам по-самоуверена, по-спокойна. Усещам увереност в собствените си сили." Д.М. "След...

Ж.С. "След занятията изчезна половин диоптър, подобрение на състоянието на кистата, научих се на отговорност и търпение." Я.Р. "Страдах от...

С.С. "Овладях страховата невроза"   М.М. "Един диоптър по-малко, намалих размера на белег с 3 см."   Д.Д. "Увеличих ръстта...

Резултати от първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков, проведен в София, 2014 година. {youtube}6_ohDQKIb-Q|100%|320|0{/youtube}

С.Б. "В началото беше болката в дясното рамо и ограничените ми движения. Болки в кръста и ограничени движения в тазобедрената...

П.К. "Дойдох с дискова херния-вече нямам болка, с разширени вени-намален е участъка и размерите." И.Ж. "Намален диоптър и свиване на...

К.М. "Имах плексит и наднормено тегло. След семинара мускулите ми се тонизираха, изчезнаха болките, подобрение във физиката и намаляване на...

Вълнуващи резултати от похода в Странджа 2014 година   {youtube}http://youtu.be/8mQhjKeIwVc|100%|320|0{/youtube}

Моменти от детския курс в София - 08.09.2014 - 13.09.2014. Награждаване, сертификати, резултати, концерт! {youtube}http://youtu.be/IM3ty5yAGKM|100%|320|0{/youtube} 

Анкети - преди и след курса

Анкети - преди и след курса   Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Мнения и резултати от Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Учебно-оздравителен...

НА ВАДИМСъс силен Дух,непоклатим,Учителят ни скъп Вадим,ни води смело все напред.Държи на точност и на ред. Той мъдър е и...

Вдъхновяващи резултати от първо ниво по Системата на Норбеков   {youtube}FVpcMXpRzzQ|420|320|0{/youtube}

Бил съм и на 2ро ниво и на Интуиция. Благодаря много, че ви има и ни помагате да се самоосъзнаваме...

Карах курса преди 13 години,свалих 3,5 диоптъра очила и до сега чеша без очила и никога няма да са ми...

«
»

footer-contact-phone02 9878730

footer-contact-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

footer-contact-mapСофия,

пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5

Банкова сметка:

IBAN: BG29STSA93000021744640

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

"Жануа'98" ЕООД

* Всички такси са за сметка на наредителя!