Вход/Регистрация

Предстоящи курсове

schedule courses

shop banner

Рубриката

spodeleno lichno

Библиотека на победителя

biblioteque

График Активни заедно

aktivni zaedno planinata

Споделете вашите мнения и резултати

spodelete rezultati norbekov

Споделено личноКакво се случва на Работилницата на успеха ...


Какво се случва на Работилницата на успеха ...

Споделено от Олга Вершинская - преподавател от Центъра на М.С. Норбеков в Москва Споделено от Олга Вершинская - преподавател от Центъра на М.С. Норбеков в Москва

Какво се случва на Работилницата на успеха, или как вадим малко трънче, а променяме целия си живот?

"Извадиха малко трънче, а се промени целият живот"

Какво се случва на курса "Работилница на успеха"? 16 май 2016
Една интересна особеност на участниците в "Работилница на успеха", отличаваща ги от всички останали хора, Олга Вершинска – преподавател в Центъра на М.С. Норбеков - забеляза и сподели с нас в своята статия .
Преди за първи път да изкарам "Работилница на успеха", се случи да познавам колеги, които вече са преминали Работилницата или са я карали пред очите ми. Имах възможност да виждам как се променят хората, посещаващи Работилницата, какво се случва с човека след преминаването през тия занятия. Впечатлението беше, че при тези хора се появява една интересна особеност, отличаваща ги от всички останали. Те явно ставаха някак по-свободни. Мисля, че това беше имено тази вътрешна свобода, имено това безценно качество, което позволява на човека да придобие истинския себе си. Това, което позволява да намери и да реализира своето предназначение, своята лична дарба. Представете си ситуация: тълпа на пътя. Всички са съсредоточени, намръщени и делово маршируват, трамбоват от точка А до точка Б и то в такт. Крачка, крачка, раз-два-триии! И ето един човек излиза от тълпата, отбива от пътя и приближава към красиво цвете, сяда пред него, любува му се, разглежда го, поглажда кадифено нежните цветчета., вдъхва приятния аромат, тоест получава удоволствие. Какво може да се случи с тълпата в такива случаи? Какво започва да се чува от нея? "Ах, гадина, негодник, ние всички маршируваме, а той, виждате ли, се наслаждава. Трябва да се върне в рамки, да се застави да марширува заедно с всички. На нас също ни се иска, но не трябва. Всички маршируват и ние също маршируваме и на другите също няма да дадем да се наслаждават на живота". Като цяло единици са способни на такава постъпка. Да се направи така, че у тълпата да няма такава реакция – това е вече следващото ниво на развитие, но за начало е необходимо това, което да позволи да се излезе от системата.
Кое е това качество? Какво качество трябва да притежава човек, за да излезе от тълпата? Точно това качество се появява у хората след срещата им с М.С. Норбеков на "Работилница на успеха". Какво конкретно става на самите занятия? Ако запитате за това хората, които вече са минали курс с Майстора, то всички разказват различни неща и най-често посочват положителните промени. Защо се случва така? Ако при Вас са нарушени определени страни на живота, то за това винаги има специфични причини. Условно да наречем някои от тези причини "трънчета". Тоест "трънчето" – това е някакво препятствие към постигането на желаното. Това е някаква слабост, недостатък или дупка, през която изтича енергията ни. Ето например, попада трънче в тялото на човека (в живота на човека) и ако не го забележим, не го извадим, усещанията ще се притъпят. Маловажно ни се струва, но периодично ще започнат да възникват възпаления (проблеми), а и веществото на трънчето ще започне да предизвиква алергични реакции (отслабване на някои страни от живота). В резултат на това част от жизнените ни сили се губят за потискане на патологичните процеси от "неизвестен произход".
И ето, човек идва на Работилницата, трънчето се е намерило и е извадено. Организмът се е зарадвал и ободрил. Появили са се допълнителни сили – допълнителни възможности. Например, повече пари или още нещо. Става по-радостно да се живее, по-приятно. Здравето се е подобрило, като следствие се е появил интерес към противоположния пол, после изведнъж се е появило желание да се създаде семейство, да се построи дом, да се родят деца. Извадено е малко трънче, а като резултат се е променил животът. Човек се е превърнал от болник в съзидател, подмладил се е, разхубавил се е, занимава се с любимите си неща, живее в дом, пълен със семейно щастие и детски смях и изобщо изпитва радост от живота.
Кое от всичко това се счита за резултат от посетените занятия? Сложно е да се каже. Но изменения определено има, нали? Това, разбира се, е малко идеализиран вариант. Случват се различни неща. Например, трънчето да не излезе веднага, но в резултат на занятията да се „раздвижи” и човек започва да чувства и да разбира къде е болестта, къде е причината и че точно тук е нужно да се направи нещо. Случва се и да се стигне до разбирането, че проблемът не е в самото трънче, а в дъските на пода, от които се появяват тези трънчета.
Случва се човек да си помисли, че "Работилницата на успеха" – това е такъв рог на изобилието, от който върху всеки дошъл се излива успех във всички сфери на живота. Това така ли е? Когато човек отива във фитнес център, очаква ли, че веднага, със самото му влизане, изведнъж ще се сдобие с идеална спортна фигура? Така е и с "Работилницата на успеха" – това е курс, нямащ аналог, уникален свръхефективен "тунинговащ фитнес център" за най-различни сфери на човешкия живот. Но колкото и ефективен да е тренажорът, на него е нужно да се поупражним, за да получим желания резултат. А това е вече личният труд на човека. Понякога е достатъчна една тренировка с тренажора, за да се усвои принципът и да се използва после във всекидневния живот. А на някого другиго ще са му необходими регулярни тренировки за постигане на оптималната форма. Освен това, ако човек, образно казано, иска от 150 килограмов да се превърне в 50-килограмов или обратно, това също не е правилно. Ако заставим болонката да работи като нюфаундленд, тя вероятно ще получи нервен срив. Ако, обратно, заставим нюфаундленда да бяга като болонка, при него също ще възникнат проблеми.
Има още един интересен момент, свързан с Работилницата. Там се поставят точно темите, които са необходими точно на тези хора, които са дошли точно на тези занятия. Тези, които са били на повече от една Работилница, знаят: нито една Работилница не се повтаря и не прилича на друга (могат да се повторят някои важни теми, но не и самият курс). Във всяка група хората са различни, имащи различни цели, въпроси, задачи.
Ако идвате на Работилницата, за постигане на най-добър резултат формулирайте своите въпроси, желания, потребности, мечти и цели във всички области на живота. Ако точно знаете какво желаете и сте готови да работите за него, резултатът от занятията ще бъде много по-ефективен, отколкото при тези, които се намират в състояние "искам, но не знам какво". Една от основните задачи на Работилницата е човек да намери, да разкрие , да усили и да реализира имено своята личност, своят потенциал, своето предназначение. Както казва Мирзакарим Санакулович Норбеков: "Прекрасни мои, необходимо ми е възможно най-бързо да надрастнете игрите в детския пясъчник, да се освободите от ненужния товар от обиди и неприязън, от дребнавостите в характера, присъщи на обикновения човек и да пристъпите към изпълнение на своето истинско предназначение в живота. Чакат ни велики дела в името на любовта, хармонията и съвършенството!"

P.S. : Понякога желаещите да дойдат на "Работилница на Успеха" питат: "Задължително ли е първо да се премине оздравителния курс?" Оздравителният курс може да се сравни с изваждането на най-големите и явно видими "трънчета" от живота на курсистите. Даже и да нямате задачи по здравето, по-добре е да се премине през оздравителния курс, понеже в този случай човек идва по-подготвен за решаването на по-сложни или по-специални задачи. Ако се е случило така, че преминавате или вече сте преминали Работилницата, без преди това да сте преминали оздравителния курс, то желателно е да преминете също и курса. Това са основите на основата в системата на работа с човешкия живот.

С уважение, преподавател от Центъра на М.С. Норбеков в Москва, Олга Вершинская

Прочетена 1884 пъти

Нашите партньори

janua 98 logo
norbekov russia
norbekov uzbekistan
norbekov europe
zalti stotinki slider
allegro vivace suggestopedia
norbekov uk

Мнения и резултати

"След обостряне вследствие на фарингит ми се успокои гърлото.Имах късогледство от 3 години- махнах очилата."Ромелия 

"Голямо подобрение на зрението, заличих белег от операция, отслабнах, спря ха болките и теченията вследствие на възпаление на яйчниците и...

Здравейте, това е моята история - как ослепях на Запад и се излекувах на Изток... ...беше топло лято там далече,...

"Понижих стойностите на кръвното налягане, голям подвижност на гръбнака, вследствие дискова херния, преодолях умората и подобрих емоционалната си устойчивост" Лили 

Ще ви се представя с името, с което моят Любим ме нарича – Мурка. “М“ като първата буква от собственото...

" Всеки човек в определен момент от живота си има нужда някой да му покаже пътя. Благодаря ви!"Х. Ахмед 

"Осезателно подобрение след болки породени от колит.Имах разширени вени- след 10 дневния семинар почувствах подобрение,няма оттичане и неприятно парене, свободно...

"Винаги съм знаела, че човек има всичко в себе си, но някак само интуитивно и благодарение на курса получих техники...

"За пръв път участвах в курс,който разглежда човека като цяло.Научих много за тялото, душата и духа, за това как да...

"Всичко в мен се промени шеметно.Ще продължа да работя"Елена

"Това,което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко,стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да...

Ако някой ми беше казал, че ще имам второ дете преди 2-3 години, щях да се позасмея и да му...

"Благодаря от цялото си сърце! За тези 10 дни постигнах резултати за години! Нямам язва, гръбнака ми е гъвкав, без...

Прочетете повече по темата тук  

Много съм благодарен,че чрез тази методика получих увереност в своите възможности.При дясно ухо след неуспешна операция,натъпкано с тампони,което въобще не...

"Намаля ми хроничната кашлица, подобрих зрението си,чувствам комфорт в областта на врата и гърба...на всякъде-чувствам, че живея! Отдавна се стремя...

Интервю с Влади Въргала

Влади Въргала: Излекувах си язвата и дископатията със системата на Норбеков. В момента съм в крещящо здраве, спрях алкохола и...

  Преди оздравителният семинар След завършване на 10 дневния семинар След самостоятелната работа Р.Йо. Оперирана щитовидна жлеза В ремисия В...

"Благодаря за втората рожденна дата! До започването на курса бях като в лабиринт-знаех, че има изход, но не намирах верния...

"Дойдох на курса, за да си оправя очите.Успях! Аз съм още млада, сега изграждам характера си и курса ми оказа...

"След мозъчен инсулт,понижих диоптрите с 1d.,ползвам си дясната ръка и общо подобрение на зрението" Добрин

"След семинара по системата на акад. Норбеков станах по-толерантна към различните хора, постигнах всичките си цели, станах по-добра към себе...

"Значително увеличена яснота на погледа вследствие на склероза на очния нерв. Намаляха болките в гръбначния стълб и ми се повиши...

Здравейте, днес бяхме на очен преглед. Докторката след прегледа остана да размишлява:) Понеже за едно лято Анжелика,която изкара оздравителния детски...

"Много е трудно с думи да обесня емоционалното въздействие на курса и на всичко, което преживях по време на занятията...

Красотата на човешката природа – възможността да растем, да се развиваме и да откриваме скритите си възможности Нели Георгиева

Системата на Норбеков в България. Мнения и резултати от Работилница на успеха 2012 година (Мастерская 2012 г.) - Видео  ...

Майката на Веско: По-спокоен, обичлив, по-изпълнителен. От майката на Вики: Стана по-весел, по-упорито отстоява своите желания. По-уверен е в себе...

Най-важното - осъзнаване на действията и постъпките на другите, на моите действия и постъпки и виждане на закономерностите, които ги...

Оздравителният курс по системата на Норбеков помага не само в лекуването на здравето, той лекува и душата. Учи ни да...

Започнах Интернет курса по системата на Норбеков заради дългогодишна депресия, стрес, изтощение и хронична умора, хронично неудовлетворение. Исках толкова много...

Много се радвам, че проявявате интерес към курса и системата на Норбеков. Постигнах чудесни резултати, след като завърших първата част...

Физическа и духовна пормянаИва Горещо препоръчвам да се захванете със собственото си щастие!!!Георги Дойчинов

След 1 оздравителен курс и по време на самостоятелната работа се възстанових от радикулита и от постоянните болки в кръста!...

{youtube}tQU06vhqDp4|100%|320|0{/youtube}

  С какви заболявания дойдохте(продължителност на заболяването) Резултат в края на 10-дневния семинар Б.Х Хронична уро-инфекция с чести кризи От...

Изповед на Донка Кавалджиева Здравейте всички, които все още вярвате в себе си, колкото и изтъркано да ви звучи!!! Аз...

".... М. Норбеков успя да ме накара да повярвам, че всичко е възможно, стига да опиташ. Допада ми неговата духовитост....

"Стегнах фигурата, подобри се еластичността на кожата ми, подобри се зрението и контрастността на виждане"Снежи

{youtube}3-UTg_GO17Y|450|320|0{/youtube}

"Вече виждам последния ред на таблицата!” Вероника "Вече виждам неща, които преди не съм виждал, не се разболявам  и съм...

Не съм повишавала кръвното налягане по време на курса. Намалих наполовина дневната доза от лекарството "Ксетонор"и се чувствам много добре...

Преди повече от половин година изкарах Оздравителния курс на Норбеков - за деца при Соня. Спомням си, че малко преди...

Резултати от учебно-оздравителен семинар I-во ниво по системата на Мирзакарим Норбеков, София, 22.06-01-07.2013г. {youtube}SQ5bXxRQlmw|100%|320|0{/youtube}

Резултати от VIP оздравителен семинар в Боровец 2013 {youtube}soqr3IZp71o|100%|320|0{/youtube}

Казвам се Тодорка Ралева, 64 год. от гр. Добрич. Преди две години се запознах с метода на Мирзакарим Норбеков, посещавайки...

Чудесен резултат на Гергана К.

Преди 2 години без външни причини започнах да пълнея, да губя своята жизненост и енергията. След дълго „разследване” ми откриха...

Здравейте, Аз съм N.B, пенсионер.Дълго време ме убеждаваха, че дори и на такава възраст, ще мога да извлека полза от...

В.М. "След депресия и паническите разтройства започнах да се чувствам по-самоуверена, по-спокойна. Усещам увереност в собствените си сили." Д.М. "След...

Ж.С. "След занятията изчезна половин диоптър, подобрение на състоянието на кистата, научих се на отговорност и търпение." Я.Р. "Страдах от...

С.С. "Овладях страховата невроза"   М.М. "Един диоптър по-малко, намалих размера на белег с 3 см."   Д.Д. "Увеличих ръстта...

Резултати от първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков, проведен в София, 2014 година. {youtube}6_ohDQKIb-Q|100%|320|0{/youtube}

С.Б. "В началото беше болката в дясното рамо и ограничените ми движения. Болки в кръста и ограничени движения в тазобедрената...

П.К. "Дойдох с дискова херния-вече нямам болка, с разширени вени-намален е участъка и размерите." И.Ж. "Намален диоптър и свиване на...

К.М. "Имах плексит и наднормено тегло. След семинара мускулите ми се тонизираха, изчезнаха болките, подобрение във физиката и намаляване на...

Вълнуващи резултати от похода в Странджа 2014 година   {youtube}http://youtu.be/8mQhjKeIwVc|100%|320|0{/youtube}

Моменти от детския курс в София - 08.09.2014 - 13.09.2014. Награждаване, сертификати, резултати, концерт! {youtube}http://youtu.be/IM3ty5yAGKM|100%|320|0{/youtube} 

Анкети - преди и след курса

Анкети - преди и след курса   Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Мнения и резултати от Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Учебно-оздравителен...

НА ВАДИМСъс силен Дух,непоклатим,Учителят ни скъп Вадим,ни води смело все напред.Държи на точност и на ред. Той мъдър е и...

Вдъхновяващи резултати от първо ниво по Системата на Норбеков   {youtube}FVpcMXpRzzQ|420|320|0{/youtube}

Бил съм и на 2ро ниво и на Интуиция. Благодаря много, че ви има и ни помагате да се самоосъзнаваме...

Карах курса преди 13 години,свалих 3,5 диоптъра очила и до сега чеша без очила и никога няма да са ми...

«
»

Бюлетин

Въведете Вашия мейл адрес, за да се абонирате.Facebook Фен страница

 

Контакти

footer-contact-phone02 9878730

footer-contact-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

footer-contact-mapСофия,
пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5

Банкова сметка:
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
* Всички такси са за сметка на наредителя!