Петък, 25 Октомври 2019 12:29

Европейският Бизнесклуб на Норбеков набира нови членове

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Европейският бизнесклуб на Мирзакарим Норбеков навършва една година на 5 ноември!

Клубът е място, което събира мотивираните и вдъхновени хора, които имат желание да постигат успех в личен и професионален план, да укрепват семейните си отношения и да придобиват финансова независимост, да обменят опит с единомишленици и да откриват достойни и ценни партньори от цял свят. Клубът събира силните и готови за работа по себе си и целите си хора и им дава направления, в които да се движат – посока постигане и резултати.

Откритият през ноември 2018 г. трети и последен Бизнесклуб започна срещите си в София, България. Тогава се събраха 70 участници от 10 държави.

През 2019 г. членовете му се събираха 6 пъти, съвместно с Руския клуб на Милионера, в който членуват 150 души от Русия, България, Узбекистан, Украйна, Чехия, Беларус, Германия, Грузия, Азербайджан, Казахстан, Киргизия, Танзания, Турция и Великобритания:

– през януари в Ларнака, Кипър,

– през март - Цел ам Зее, Австрия

– май – Ташкент, Узбекистан,

– юли – Златни Пясъци, България,

– септември – Карлови Вари, Чехия,

– ноември – Абу Даби, Обединени арабски емирства (предстои от 15 до 20 ноември).

 

През новата 2020 г. предстоят нови шест срещи на Клуба в приказни места по цял свят. Една от срещите ще е в Русия, друга в Казахстан, трета в Турция, скоро ще бъдат уточнени всички дати и места до края на годината.

От първите два клуба вече има създадени над 240 милионери, трима милиардери и над 50 души със състояние над 100 милиона долара. В Европейския клуб, където членуват над 70 участници от Европа, основно от България и Чехия, вече са създадени също много партньорства, стартират се бизнес отношения и се работи в посока увеличаване на материалните и духовните капитали.

През новата 2020 г. екипът на Центъра на Норбеков в Москва обявява прием за включване на нови членове в Европейския бизнесклуб. Ако имате желание да пътуваме заедно, интересувате се от условията и знаете, че средата, в която сте, е важна за успехите ви (а нашата със сигурност ще ги ускори и затвърди) – моля, заявете желание, като ни изпратите кратко представяне в свободна форма за това откъде сте, какво работите, имена, възраст – какво ви мотивира, какво очаквате от Клуба, какво бихте могли да дадете – опит, идеи, мотивация, креативност, кои държави бихте искали да посетите. За всякакви въпроси, вкл.  условията за участие и цената, свържете се с нас на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и тел. 0897981955.

 

Категорично не е възможно да се правят експерименти с живота, защото може да стане така, че в залеза на живота да кажете: „Експериментът не се получи, защото експериментаторът излезе глупак.” - М.С.Норбеков

facebook

 

Прочетена 513 пъти Последно променена в Петък, 25 Октомври 2019 12:33

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click