Вторник, 21 Април 2020 17:26

Клуб Октава

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Защо Клуб Октава? Защото така наричаме упражнението, с което събуждаме духа на човека, вътрешната му сила. Искаме да напомним, че всеки, който се включи, ще продължи да разкрива и развива тези качества, ще се научи да събужда и удържа състоянието на октава, когато пожелае. Знаете, че се получава много по-лесно и по-осезаемо, когато сме група, когато сме заедно. Без значение е, че в момента, заради обстоятелствата, сме заедно виртуално. Така пък имаме възможност да се събираме заедно с хора от цяла България и извън пределите й. Клубните занятия са за всички, преминали Първо учебно-оздравително ниво по Системата на Норбеков.

Какво правим, когато се съберем? Споделяме резултатите, които сме постигнали, задаваме въпросите, изникнали в процеса на работа (индивидуално или групово), разясняваме неясноти относно упражненията. Правим медитативни упражнения, които всяка седмица са различни, определяни от нашите преподаватели. Завършваме занятието със ставна гимнастика, която да поддържа тонуса ни и подобрява нашата гъвкавост.

Искате да се включите? Очакваме Ви всяка сряда от 18:30 часа през платформата ZOOM. Стаята е отворена от 18:00 часа. Необходимо е да имате предварително изтеглена и инсталирана платформата на компютъра или телефона си. Във фейсбук страницата ни Норбеков България всеки понеделник напомняне за занятието и линка към ZOOM (който е постоянен https://zoom.us/j/93147467018?status=success), а във вторник обявяваме програмата за следващия ден. Следете ни!

Прочетена 437 пъти Последно променена в Вторник, 21 Април 2020 17:53

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click