Вторник, 02 Юни 2020 17:09

Развитие на интуицията

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Здравейте, приятели,

Още в началото на пандемията решихме, че ще към програмата си ще включим Клубни занятия, водени от мастер Вадим Шишкин. Извънредното положение отмина, но срещите с Вадим продължават, защото следим вашия интерес и нашата служба е изцяло във ваш интерес.

Ако искате да работите над себе си? Сега е времето, тези занятия са изцяло насочени към това да погледнем в себе си.

Имате жилание за медитация и поглед отвъд видимото? Сега е времето да се включите! Част от упражненията включват медитация "Дарът на диханието", поглед отвъд видимото - насърчаване на доерие към интуицията ни (шестото чувство), проверка в зоната на неизвестното, Многостепенна октава. За да приложим теорията на практика, след всяко занятие, ще се дават домашни, за да развиете още повече придобитите знания. Всичко, което правим е работа с целия организъм, за да можем съвсем целенасочено да управляваме своето тяло, емоции, чувства, дух. 

За да се включите в занятията е необходимо да сте изкарали поне Първо учебно-оздравително ниво по Системата на Норбеков. 

Срещите се провеждат в платформата ZOOM. Необходимо е да свалите платформата предварително. За компютър от сайта www.zoom.us, а а ако искате да се присъедините от телефона си - от магазина за приложения Андроид или Apple.

Записването се случва предварително тук: 0897014431, 0897981956

Сега на ваше разположение са две опции за включванеи плащане:

  1. За цял юни месец - 3 клубни с отстъпка - https://www.janua-98.com/klubno-zanyatie-s-vadim-shishkin-vseki-chetvartak?search=%D0%92%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%20&description=true
  2. Само за едно занятие - https://www.janua-98.com/klubno-zanyatie-s-vadim-shishkin-11-yuni?search=%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%BD%D0%BE%20%D0%B7%D0%B0
Прочетена 201 пъти Последно променена в Вторник, 09 Юни 2020 11:05

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click