Петък, 19 Март 2021 10:02

Една година сме онлайн

Написана от
Оценете
(3 гласа)

Приятели, за последната една година се случиха толкова много неща! Някои – трудни, други – приятни и вдъхновяващи! За всички ни имаше много предизвикателства, но пък имаше и много поводи да бъдем щастливи. Оценихме това, което имаме, разбрахме също и колко маловажни могат да са нещата, които нямаме. Без които си мислихме, че не можем.  Пък то можело. И все пак – една година сме заедно, приятели! За което безкрайно ви благодарим!

Преминахме изцяло на онлайн курсове и срещи, запознахме се с толкова много нови хора, срещахме се искрено, макар и виртуално, споделяхме, вълнувахме се, откривахме себе си и научавахме нови неща!

Eдна година, в която равносметката е направена, и е ясно, че здравето е на първо място – физическо и психическо. Когато сме здрави, имаме сили и вярваме, ние ставаме пълноценни хора, които обграждат и близките си с положителна енергия.

online

Ние от Център Норбеков България си направихме равносметката, че макар и тежка, годината ни беше наситена и динамична с много курсове и тооолкова нови запознанства –   както от България, така и от чужбина. Системата на Норбеков води началото си от бойните изкуства, източните системи за ръкопашен бой и източните философии, при които в трудни моменти човек се обръща към самия себе си и активизира спящите участъци на съзнанието си, спящите части на волята, спящите части на своя дух, поема ситуацията в ръце, сам започва да диктува условията в живота и излиза победител.

Проведохме над 30 курса, в които се срещнахме (макар и виртуално) с вас, споделихте своето време с нас, своите мечти, цели, и заедно тръгнахме по пътя за решаването на проблемите и постигане на главната задача – в  здрав човек.

Срещите с Мирзакарим Норбеков, Шохрух Норбеков, Гузал Тажибаева, Вадим Шишкин обогатиха всички ни, а знанията, които ни дадоха по теми като семейство, взаимоотношения, интуиция, бизнес, ги използваме ежедневно и ги прилагаме във всякакви ситуации. Научихме формулата на поведение на „необикновения“ човек, който е обречен на успех.

Волево усилие

мускулен корсет

настроение

вяра

резултат!

Благодарим ви за доверието, за усмивките, за емоциите, за резултатите! За това, че сте смисълът ние да работим и всеки ден да мислим как да служим повече и по-ценно. Благодарим ви, че сме заедно по този път. Не задължително лек, но пък затова – толкова смислен и красив!

Благодарим ви, че избрахте пътя на усмихнатия човек, който, макар и да среща трудности пред себе си, изправя осанката си, създава решителност и радост и смело крачи напред. Защото знае, че бъдещето е пред него. И всичко е в неговите ръце.

Очаквайте от следващата седмица още нови неща от нас на фейсбук страницата ни Норбеков България, на сайта ни и…. Повече няма да издаваме!

Бъдете информирани първи за събитията ни. Включете се в мейл листа ни: https://forms.gle/BWS7RFp47HhiWYnY9

Прочетена 163 пъти

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click