Вторник, 13 Октомври 2020 14:52

Гимнастика за деца в парка | София

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Скъпи приятели,
Провокирани от станистика, която показва колко време децата ни прекарват пред екраните на лаптопи, компютъри или телефони решихме да действаме. В тези времена на дигитализация, в които очите не се щадят, започваме да правим леки упражнения за зрителния ни орган, както и за опорно-двигателната ни система.
Затова хайде с нас в събота, 2️⃣4️⃣ октомври! ?‍♀️
За вас и вашите деца - прекрасна позитивна гимнастика за добро настроение и раздвижване на тялото. Плюс упражнения за очите и корекция на зрението. ??
? Сборен пункт: пред входа на Музей „Земята и хората“ | 11:00 часа
В последните няколко месеца децата ни се застояха необичайно дълго вкъщи. Предизвикваме ви да ги вдигнем от компютъра и да им покажем, че движението може да е освен полезно, и много забавно. ?‍♀️
Ставната гимнастика по Системата на Норбеков за деца е в игрови вариант, с много шеги, усмивки и най-леки упражнения, които децата ще могат с лекота да изпълняват. ?‍?‍?‍? Упражненията служат предимно за изправяне на гръбнака и тонизиране на тялото, връщане желанието за повече движение, раздвижване на ставите.?
Ще направим и няколко упражнения за очичките ?, които децата могат лесно да запомнят и да правят вкъщи - преди или след като са били на компютъра/учили са си уроците/чели са книга. ? Ще дадем тонус и на очите, след което ще видите моментален резултат, който ще усмихне и детето ви, и вас.?
Каним всички малки и големи ентусиасти да се пораздвижим заедно в парка зад Музея Земята и хората на 24 октомври, събота! За деца и родители!
? Препоръчителна възраст: над 5 години, ученици ?
Прочетена 221 пъти Последно променена в Вторник, 13 Октомври 2020 15:17

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click