Понеделник, 25 Януари 2021 15:06

Мъжът и жената. Пътят към близостта

Написана от
Оценете
(1 глас)
? ЗАПОЧВАМЕ ДНЕС! 25 - 27 януари ?
Авторският тренинг на Гузал Тажибаева "Мъжът и жената. Пътят към близостта"
Онлайн формат| 18:30-21:30 ч.
180 лв.
? за участие: 0897 014 431 ?

 

По време на обучението ще разгледаме отношенията на различни етапи, от първите срещи до семейния живот, както и проблемите, които възникват на всеки етап.

? Ще научите как поведението може да разруши създалите се взаимоотношения, и как може да се отдалечите един от друг несъзнателно. ?
Авторският тренинг ще ви позволи да опознаете своите нагласи, които ви пречат да бъдете щастливи във връзка и ще ви помогне да направите първите стъпки за тяхното преодоляване.?
 
Изображението може да съдържа: 1 човек, танци и текстово съобщение
 
 
Любовта идва под една или друга форма моментално, само я повикайте. Ако имате една от основните ценности в живота, любовта, опитайте се съзнателно да подходите към това чувство, да го споделяте, да изпълните целия си живот с него. Понякога само преразглеждането на концепцията за любовта разширява съзнанието и се откриват нови възможности.
Авторският тренинг ще даде нов поглед над взаимоотношенията ви с вашата половинка. Ако имате пречки - ще ги преодолеете. Ако сте в застой - ще последват вихрушки от емоции. Ако обичате - ще заобичате още повече.
 
 
Изображението може да съдържа: текст, който гласи '8 съвета за връзка без стрес вземайте заедно решения, за ce справите проблема He п гнева да вземе на отслабва връх, това връзката помагайтенапартнраи помагайте на партньора предлагането на подкрепа намалява стреса изговаряйте нещата. ще намалите проблемите си 50% споделяйте близост отделете време за почивка фокусът върху проблема, не върху другия човек във връзката He изненадвайте, ако вашият партньор има различни механизми различнимехазми за справяне със стреса'
 
 
Ще се научите на любов, доверие, благодарност, както и тънкото изкуство да трансформирате недоволството и гнева в спокойна сила, как да стигнете до прошка и приемане, доверие и близост. По време на обучението ще разгледаме отношенията на различни етапи.
 
 
 
Прочетена 166 пъти Последно променена в Понеделник, 25 Януари 2021 16:11

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click