Четвъртък, 08 Април 2021 13:05

Мъжът и жената. Пътят към близостта - 9-11-април Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)
? ЗАПОЧВАМЕ! 9 - 11 април?
Авторският тренинг на Гузал Тажибаева "Мъжът и жената. Пътят към близостта"
Онлайн формат| 18:30-21:30 ч.
180 лв.
? за участие: 0897 014 431 ?

По време на обучението ще разгледаме отношенията на различни етапи, от първите срещи до семейния живот, както и проблемите, които възникват на всеки етап.

? Ще научите как поведението може да разруши създалите се взаимоотношения, и как може да се отдалечите един от друг несъзнателно. ?
Авторският тренинг ще ви позволи да опознаете своите нагласи, които ви пречат да бъдете щастливи във връзка и ще ви помогне да направите първите стъпки за тяхното преодоляване.?
Intro1
Любовта идва под една или друга форма моментално, само я повикайте. Ако имате една от основните ценности в живота, любовта, опитайте се съзнателно да подходите към това чувство, да го споделяте, да изпълните целия си живот с него. Понякога само преразглеждането на концепцията за любовта разширява съзнанието и се откриват нови възможности.
Авторският тренинг ще даде нов поглед над взаимоотношенията ви с вашата половинка. Ако имате пречки - ще ги преодолеете. Ако сте в застой - ще последват вихрушки от емоции. Ако обичате - ще заобичате още повече.
Здравите взаимоотношения се изграждат на основата на комуникация и доверие ?. Честата комуникация с партньора ще поддържа отношенията положителни и за двамата участници❤. 5-те насоки по-долу могат да ви помогнат да поддържате връзката си здрава:
1️⃣. Говорете това, което мислите - Ако нещо ви притеснява, е много по-добре да поговорите за това, вместо да го запазите за себе си.
2️⃣. Уважавайте се взаимно - Идеите и желанията на партньора ви са също толкова важни, колкото и вашите. Опитайте се винаги да правите усилия, за да знаете както вашите идеи, така и идеите на партньора ви.
3️⃣. Компромис - Разногласията са естествена част от повечето взаимоотношения, но най-добре е да се намерят начини за компромис. Опитайте се да разрешавате конфликти по справедлив и рационален начин.
4️⃣. Подкрепяйте се - Успокоявайте и насърчавайте партньора си и казвайте, когато вие имате нужда от подкрепа. Здравословните взаимоотношения са свързани с изграждането един на друг.
5️⃣. Давайте си пространство - Макар че е обичайно да искате да прекарвате цялото си време заедно, важно е също така да си осигурите пространство.
 
Guzal
 
Ще се научите на любов, доверие, благодарност, както и тънкото изкуство да трансформирате недоволството и гнева в спокойна сила, как да стигнете до прошка и приемане, доверие и близост. По време на обучението ще разгледаме отношенията на различни етапи. Включете се в  с Гузал Тажибаева, който ще се проведе от 9 до 11 април. Ще поговорим за мъжа и жената, за пътя към близостта и как да идградим и поддържаме стабилност във взаимоотношенията с
Прочетена 88 пъти Последно променена в Четвъртък, 08 Април 2021 13:30

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click