Четвъртък, 23 Септември 2021 15:55

Подновяване на срещите на Клуб Октава Избрана

Написана от
Оценете
(1 глас)

След лятната почивка през юли, август и септември с радост обявяваме подновяването на срещите на Клуб Октава!

Всяка сряда от 18:30 часа, отново в онлайн формат - в ZOOM.
* За хората от София има възможност, ако желаете, да присъствате и на място - да идвате в залата ни на пл. „Славейков“ 11, откъдето нашите асистенти и преподаватели ще водят занятията. Всички занятия ще бъдат организирани така, че да са пълноценни за хората пред екраните.

Очаквайте първата ни среща, която ще бъде на 29 септември /сряда/ - от 18:30 часа - с вход #СВОБОДЕН. Онлайн - в ZOOM. А след това ще обявим графика от октомври - и за срещите на живо.

Регистрирайте се за участие оттук: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe-HyHWdj9dAfsT…/viewform
Срещите за месец октомври ще се състоят на съответните дати: 6, 13, 20, 27 октомври. Последната за месеца среща - 27 октомври - ще се проведе онлайн с гост преподавател от друг град.
Oktava 1
Предлагаме ви пакет за Клуб Октава, който вклюва занятията от 3 месеца - октомври, ноември, декември. 

Срещите за октомври ще се състоят на съответните дати: 6, 13, 20, 27 октомври. Последната за месеца среща - 27 октомври - ще се проведе онлайн с гост преподавател от друг град.

Срещите за ноември датите са: 3, 10, 17, 24. Първата среща за месеца - 3 ноември - ще се проведе изцяло онлайн с гост преподавател. 

Срещите през декември ще бъдат на: 1, 8, 15, 22. Почивен ден е 29 декември. 

Oktava obshto 1

 

Срещите на Клуб Октава са като помощни за всички хора, карали някога оздравителните курсове по Системата на Норбеков - правим упражнения от курса 1-во оздравително ниво, споделяме резултати, разясняваме неща по практиките, ако някой има въпроси, всеки път правим Ставната гимнастика, имаме определени дни за корекция на зрението. Вдъхновяваме се, работим заедно и затвърждаваме постигнатите резултати. Включете се!

Прочетена 32 пъти
Още в тази категория: « Masters Club през септември

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click