Четвъртък, 18 Февруари 2021 18:30

Удивителни резултати от Второ оздравително ниво

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Продължавайте по пътя на опознаване на себе си и разкриване на собствените си способности. Ние сме готови да споделим с Вас знанията и нашия опит и във Второ оздравително ниво по Системата на Норбеков. На курса ще работим върху 4 зони - на Тялото, на Разума, на Душата, на Духа. Отново споделяме с вас 10 невероятни резултата от предишните курсове.

1. В мен настъпи успокоение и равновесие. Работих с черти на характера като припряност, чувство за вина, мързел. В края на курса у мен настъпиха чувства като успокоение, умиротворение, жизненост. Радвам се на дребните неща, осъзнавам състоянията си, зачитам гледната точка на другия.

2. Настроението ми е перфектно. Имам ситуации, които ме разколебават, но бързо ми минава. Успявам бързо да се успокоя и да синхронизирам мислите си. Физически вярвам във възможностите на тялото си и знам, че съм здрава. Курсът ми даде знание, как да подпомагам оздравителните процеси.

3. През цялото време работих с три черти - радост, страх, устременост. На финала вече мога да обмислям разговорите, да спирам и правя пауза като усетя влияние на стрес. Хвърлих очилата, родилен белег избледнява, тръпки до загуба на сетивност в лява ръка изчезнаха.

Резултат с изображение за „положителни емоции“

4. Имам значително подобрение и в състоянието на коленете и на очите. Исках да съм по- решителна и енергична. Всички резултати, които са постигнах са положителни, най-вече се радвам на по-голяма търпимост.

5. Винаги съм била припряна, критична, неуверена, неспокойна. Второ ниво ме научи да слушам тялото си и вече съм по-спокойна, приемам всичко и добро, и лошо, а увереността ми е на най-високо ниво.

6. Крайният резултат от курса е осезаемо по-малко болка и по-лесни движения. Много подобрени отношения както в личен, така и в професионален план. Това го дължа на факта, че съм по-спокойна и уверена в себе си.

7. Уча се да се радвам отново и да чувствам въобще емоции. Подобряване на зрението - последен ред, подобряване на осанка, смяна цвета на лицето, като цяло подобряване на кожата, стомаха и изчезване на болки в черен дроб и бъбреци.

Резултат с изображение за „положителни емоции“

8. По-лесно се справям с тревожността и несигурността, рядко имам опасения от лоши събития, усмихвам се на себе си, пробудиха се някои стари мечти, успявам да удържа многостепенна октава без да се разплача, рядко изпитвам страх. Имам искрена радост от събития и чужди успехи без критика и без претенции, развих по-ясна интуицията, имам повече вяра, че всичко ще бъде както трябва за мен и близките ми.

9. Овладях емоциите си, станах по-креативен, започнах да стимулирам развитието у другите и у себе си. Интуицията ми се засили и разкрих нови цели.

10. Справям се бързо с негативните емоции като влизам бързо в състояние на спокойствие. Ориентирам се правилно в ситуация в кратко време и намирам оптимално решение на проблем в кратък срок. Уча се да съм по-полезна на семейството си, приятелите си и околните.

Резултат с изображение за „интуиция“

 

Ако сте завършили Първо оздровително ниво съвсем скоро и още сте в процес на самостоятелната работа, то продължаването на обучението на Второ оздравително ниво ще Ви помогне за формирането на устойчив условен рефлекс на здраве.

Прочетена 139 пъти Последно променена в Четвъртък, 18 Февруари 2021 19:01

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

X

Right Click

No right click