Всичките ни курсове в зала преминават в онлайн формат. Записване и информация: 0897981956.

Описание

Каним ви през октомври на авторския тренинг на Гузал Тажибаева, който ще се проведе по два начина: на място в гр. София и онлайн в платформата ZOOM.

Дати: 15 -17 октомври
Място: София, пл. Славеков 11, ет. 4, Червената стая или Онлайн в платформата ZOOM.
⏳ Време: 18:30 - 21:30 часа

Цена за онлайн курс: 180 лв.

Тел. за записване и информация: 0897 014 431

Всеки човек има своя собствена зона на комфорт, в рамките на която действа свободно, постига обичайните си цели, уверено решава ежедневните си задачи. Тази зона има свои собствени граници, които малко хора умеят да прескочат. Именно с тях се сблъскват мечтите на повечето от нас. Всичко, което е извън тези граници, се възприема като недостъпно, изискващо прекомерни усилия, надвишаващи възможностите ни.
Развитието означава, че ние изместваме тези граници и по този начин разширяваме територията на нашите възможности в различни посоки - взаимоотношения, благосъстояние, бизнес или кариера, умения да бъдем щастливи.
Ако имате желание да надхвърлите обичайните си цели, ако сте натрупали чувство на неудовлетвореност от някои аспекти от живота си. Ако сте изпаднали в застой или целите, които сте си поставили, не се реализират дълго време, ако сте загубили интерес да промените нещо в живота си или нямате сили за това, тогава е време да разберете какво ви спира и как да го преодолеете.

Продължителността на семинара е 3 дни.

За какви бариери говорим:
✅ Това са ограничаващите програми, които изпълват ума ви. Несъзнателни убеждения, които влияят на вашето поведение и водят до бездействие, пасивност и изоставяне на истинските цели;
✅ Това са натрупани негативни преживявания в душата, свързани с предишни лоши ситуации. Споменът за болезнени преживявания на предишни загуби и неуспехи, внимателно ни спира от нови действия – „не прави това, ще страдаш отново“;
✅ Това е физическа слабост на тялото, липса на енергия за решителни действия;
✅ Това е слабост на духа и липса на вяра в собствените сили.

Основни теми:
✅ На семинара ще разберете откъде идват вътрешните ви бариери и какви функции изпълняват, ще се научите да откривате подсъзнателните си ограничения, да ги извеждате на повърхността, да ги променяте;
✅ Използвайки конкретни примери, ще видите как се формират ограниченията, усещането „не съм достоен да бъда ...“ (щастлив, обичан, успешен, богат, най-добрият) и как съдбата на човек, който е успял да преодолее ограниченията, се променя.

Авторският тренинг е с продължителност 3 дни по 3 часа, от 18:30 до 21:30 ч.

Записването за курса става на тел. 0897014431

Заплащането се извършва по един от следните начини:
1. По банков път
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!
2. чрез PayPal на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
3. с карта през сайта на Жануа'98 -
Онлайн курс - https://www.janua-98.com/seminari/preodolyavane-vatreshni-barieri-i-ogranicheniya-onlayn

Детайли за събитието

Резервации до:15.10.2021 15:00
Начална дата:15.10.2021 18:30
Завършва на:17.10.2021 21:30
X

Right Click

No right click