Стажант по системата на Норбеков от две години.

Образование:
• Бакалавър - Компютърни медийни технологии към НБУ
• Магистър – Дизайн на електронни издания и уеб сайтове

Работя като уеб дизайнер в собствена фирма. Средното ми образование беше технолог дизайнер на облеклото и след него продължих да се занимавам с дизайн на дрехи.

Като цяло ме вълнуват творчески дейности, в които мога да създавам креативни неща и да изразявам себе си.

По душа – творец

Обичам да спортувам и най-много харесвам бойните изкуства, точно защото има и изкуство в този спорт.

За системата:
Системата на Норбеков свързвах единствено с подобряване на зрението и затова стигнах до нея едва когато синът ми получи два диоптъра късогледство през 2017г. Записахме Първо оздравително ниво и аз трябваше да го придружавам. Самият той беше много ентусиазиран, а аз тръгнах с леко нежелание, уморена от безкрайното посещаване на курсове и семинари за себепознание. Освен ползите за сина ми, който напълно възстанови зрение, аз също получих бонус – след края на курса и си тръгнах със съвсем различна нагласа и настроение, което не ме напускат и до днес. След това реших да изкарам и следващите нива. Усетих, че не искам да спирам дотук и желая да продължа. В следващите две нива се работи над чертите на характера, над емоциите и интуицията и на мен лично най-силно ми подейства едно упражнение за корекция на цели. Аз имах три различни цели в различни направления и тъй като бях решила да започна нещо ново, не бях сигурна точно с какво да започна. В това упражнение почувствах къде има най-силна енергия от мен и коя наистина е моята цел, а не внушена от някой друг. След като изкарах и трите нива по системата не исках да спирам и реших да продължа като стажант и обучавайки се да помагам по някакъв начин да се разпространяват знанията и помагайки да помагам и на себе си. И за мен винаги е било валидно, че когато се занимавам с неща в които наистина вярвам, само тогава мога да дам всичко от себе си и мога да вдъхновявам себе си и хората около мен. От две години съм стажант по системата на Норбеков и когато видя щастието по лицата на хората и тяхната пълна трансформация след края на нивото се чувствам напълно удовлетворена от своя избор. Към днешна дата продължавам да уча и да се усъвършенствам и вървя с радост и лекота по този път. Не познавам друга толкова цялостна система, която обхваща всеки аспект от живота и работи над тяло, разум, душа – обединени в един цялостен дух и която ни учи как да продължим сами да работим над себе си, а не спира с края на нивото.

Безкрайно съм благодарна на Жана, че прави достъпно това знание до хората чрез семинарите, които организира и книгите, които издава в България и дори не знам дали самата тя си дава сметка какво влияние оказва върху хората и как променя живота им.

X

Right Click

No right click