Занимавала съм се с много различни практики за самовъзстановяване и развитие на човека. Ако условно ги разделим на „източни” и „западни”, към едните спадат различни видове йога, ци гун, даоистки медитативни практики, тай чи чуан, ба гуа джан, айкидо, към другите съответно различните варианти на приложна психология – психоанализа, различни видове психотерапия, екзистенциална психология, НЛП (невролингвистично програмиране).

Водила съм авторски курсове в СУ върху различни познавателни практики и как те изграждат света на човека.

Но до най-големи промени в живота си стигнах чрез Системата на Норбеков и след възможността, която дават курсовете по системата, да се срещна със самия Мирзакарим Санакулович, както и с водещите преподаватели по тази система. Досега с тези хора, от които струи благодатта на вековна мъдрост и сила, ефективността на практиките - това е най-силният източник на реални и красиви промени в живота ми.

От 2007 г., когато изкарах първия курс по Системата на Норбеков, досега се запознах с хиляди хора, които също благодарение на практиките от тази система са преживели своите изключителни успехи в различни сфери на живота. Те могат да бъдат огромно вдъхновение за тези, които решат да започнат своето оздравяване или подобряване на финансовото и семейното си състояние, осъществяването на своя мечта или развитието на някой друг аспект от живота си.

X

Right Click

No right click