Водещ преподавател по Системата на Норбеков, ученичка на Мастера от 2003 година

Музикант и педагог – завършила музикално училище в клас по теория на музиката.

Запознава се с Мирзакарим Норбеков през 1998 год. в Татарстан, след което преминава всички курсове по Системата. След дълъг стаж Мастера и предлага да стане част от екипа на преподавателите.

През 2000год. започва да води курсове по Системата в Центъра за самовъзстановяване на човека в Москва.
През 2001год., заедно с Мирзакарим Санакулович, участва в открити срещи в Казахстан, а през 2003год. в Чикаго, Ню Йорк и Лос Анджелис в Щатите.

Благодарение на тази няколкогодишна практика в различни страни Ризида получава голям опит и официално става ученичка на Мирзакарим Норбеков.
От 2002 година започва да подготвя млади специалисти от Института в Москва, а впоследствие става и един от кураторите на преподавателския състав в Института.
Между 2009-та и 2010-та година, заедно с Вадим Шишкин (ученик на Мирзакарим Санакулович Норбеков, водещ преподавател по Системата), се занимава с пилотната група на младите участници в ,,Академия по Бизнес’’, в която работи по разкритието на потенциала и лидерските качества на кандидат-бизнесмените.Изпълнявайки задачата, поставена от Мирзакарим Норбеков – чрез анализ и разкриване на характера на участниците да се разкрият силните и слабите им страни, използвайки ефективните практики по Системата на Норбеков, цели да разкрие лидерство в различните сфери на живота на участниците - най-вече в откриване на техен собствен бизнес. Това е интересен и резултатен познавателен експеримент. В настоящия момент участниците в експеримента са вече работодатели и успешно водят свой собствен бизнес.
Дългогодишна ученичка на Норбеков, Ризида усвоява програмата на всички нива на курсовете – оздравителни курсове 1во и 2ро ниво, Основен курс за Интуицията, Работилница на успеха.

В рамките на три години провежда занятия в клуба на Успешните хора в Москва, две години работи в Клуба в Алмати, Казахстан.
Съвместно с Вадим Шишкин създават авторски тренинг "Той и тя – защо сме толкова различни". Създава първата интернет програма по развитие на интуицията по Системата на Норбеков. От 2010 година води оздравителни курсове в България. През 2015год. открива и работи в Център Норбеков Чехия.

ГАЛЕРИЯ

X

Right Click

No right click