Системата на Норбеков

16 години в служба на вас
Четвъртък, 29 Октомври 2020 12:47

Норбеков: За тайнството на сватбата и защо двойките, които живеят без брак, имат проблем със зачеването на дете

Написана от
Оценете
(1 глас)

Мирзакарим Норбеков отговори на важния въпрос за невъзможността за зачеване на дете, по време на провелата се Работилница на успеха. Темата е изключително важна, и с надеждата да бъдем полезни и да има повече деца, публикуваме за всички вас думите му:

Пишете, че години се опитвате да създадете семейство и да имате деца. Сватба имали ли сте? Поне 4 човека заедно да се съберете, за да се освети съюза ви. Или сте искали да създадете семейство след като ви се родят деца ли? Т.е. вие живеете заедно без брак ли, намирате се в един дом, в едно легло?

А семейството, без значение каква е религията, каква е нацията, цивилизована или не, е друго. Има понятие „съпружеска двойка“ – събират се хора с помощта на свещеник, шаман или друг, който оглавява този процес, хората празнуват вашето сливане в едно цяло и ви обявяват за мъж и жена. В този момент, в който определено количество хора дружно ви обявят за мъж и жена, вие принадлежите един на друг, посвещавате се един на друг, ставате собственост един на друг в добрия смисъл на думата, защото вие с гордост казвате „Аз съм неин мъж“ или „Аз съм негова жена“, тук имам няколко десетки наблюдения…

Co-Habitation vs. Marriage: Is There Really Any Point to Marriage Anymore?"  | Katehon think tank. Geopolitics & Tradition

Когато нагледали се на холивудски продукции, които ги измислят хора, чиито възгледи са несъвместими със семейния живот, изпълнени от актьори, чиито поведение, характер и ценности са абсолютно несъвместими със семейните ценности, обикновените хора започват да живеят по сходен начин с телевизионните „шедьоври“ и после се учудват защо в живота им не се получават нещата, защо нямат деца.

Десетки хора съм срещал и след като сме станали приятели, съм анализирал каква е причината да нямат деца, след като по медицински показатели всичко е наред и би следвало да могат да имат деца, но не им се получава. И след като съм анализирал, ми се наложи да им кажа: Приятели, хората не просто така са измислили сватбата. Там има своето тайнство, нещо възниква, когато група хора се събира и когато накрая ви обявяват за мъж и жена, семейството става неприкосновено. Територията на семейството за останалите става табу. Именно в зоната на стерилността, в зоната на този невидим оазис, чрез утвърждаване от тази тълпа хора, че сте семейство, се появява дете отгоре. Да, вие може да кажете, че не е така, че това са една яйцеклетка, сперматозоид и т.н., при животните също го има, така може да си мислите, обаче при хората е по-сложно. И какво се случва. Тези мои познати чрез съпротивление правеха сватба или венчавка и наблюдавахме удивителна закономерност: не само че започваха да им се раждат деца, но и в живота им много им потръгнаха нещата и започнаха да постигат много големи успехи в различни направления.

Ако сватбите нямаха някакво тайнство, то от много отдавна, още преди хиляди години, при всички нации – цивилизовани, нецивилизовани – сватбите щяха да са изчезнали. Тайнството на събиране на определено количество хора и засвидетелстването, че ето тези две половинки днес са станали едно цяло – това нещо има много голяма сила.

Marriage in Quebec - Éducaloi

Има такива неща и в живота ни те са милиони, милиарди. Постарайте се, моля ви, когато посвещавате живота си на някого, когато друг човек ви се посвещава до края на живота си, докато не ви раздели смъртта, там има своето тайнство, такива мощни закони и закономерности и сили, че просто наблюдавайки ги, можете да кажете: „О, Боже, какви чудеса“. Може да се считате за умен, за образован, начетен, но тогава имам въпрос към вас защо всички велики учени в края на живота си, освен ако не са се побъркали от мания за величие, пишат: „Всичко, което съм разбрал в този живот е, че нищо не знам“. Почти всички мъдреци в края на живота си са оставяли в своите трудове и книги такива реплики.

Не всичко е така, както вие си мислите.

В много държави, в които населението намалява, в много държави, в които двама души се срещат и решават да живеят заедно, но без деца или да си родят едно дете или максимум две, в много държави такива сватби и отговорност вече не са на мода. Тези хора поставят себе си над всички, над традициите на народа си, над религията сама по себе си, над хиляди и хиляди години събран опит на успехи и поражения, което всъщност е националната култура и казват, че искат просто да живеят заедно, без друго обвързване. Той ѝ предлага такъв вариант, тя се съгласява на такова нещо и така. Той предлага да живеят така, докато разберат дали си подхождат. Живеят заедно 1-2-10 години. Ние сме изучавали такива „семейства“ и когато създадохме окончателен портрет кой е инициатор на това съжителство, колко деца се създават така и как се развива съдбата на тези деца, с какво завършва всичко – наблюдаваме такива жестоки разочарования. Защото 8 от 10 такива случая на съжителстване завършват с раздяла, тези хора просто изхабяват живота си. Основен инициатор на такива отношения са мъже, които са по-зомбирани от външната среда, които имат по-високо мнение за себе си, мания за величие, горделивост. Тази горделивост възниква от пустота, чувство, което много прилича на гордост и сила, но е слабост.

Без аьая

Ако вие считате за семейство това, че просто живеете заедно, това не е семейство. Там има съвършено други чувства.

Осем на десет двойки, избрали да живеят по схемата на картинката, завършват с раздяла и разбит живот. Не бъдете от тях!

Прочетена 373 пъти Последно променена в Четвъртък, 29 Октомври 2020 16:44

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

КАТЕГОРИИ

grafik

 

norbekov knijarnica

X

Right Click

No right click