Системата на Норбеков

16 години в служба на вас
Вторник, 04 Август 2020 14:11

Кой е враг №1 на брака? Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)
  • Женен ли сте?
  • Да, живеем заедно.

И сега в главата ми се появява мисълта: „Този ​​човек е страшен!“ Защо? Сега ще обясня.

Понятието „съвместно съжителство“ като синоним на „свободната любов“ се появява в Русия някъде към осемдесетте години на ХХ в. Това не е официален брак, приет по закон, не е църковен - никакъв не е. Това е „свободна любов“, когато мъжът и жената просто живеят заедно по взаимно съгласие.

 

Брак или Съжителство

 

Какви са тези хора? Ако го кажем на най-прост език, съжителството на семейни начала най-често е форма на брак, което се налага поради страха на мъжа - нито повече, нито по-малко. Дълбоко, на подсъзнателно ниво, тези мъже се страхуват да поемат отговорността за семейството, за живота на друг човек, отговорността за бъдещите деца. Съвместното съжителство, това е, когато се търси секс, но те е страх от венерически болести, нямаш желание постоянно да си под напрежение и да се изследваш ... В този случай спиш с една и съща и знаеш, че няма нищо да лепнеш ...

При направата на психологически портрет на мъжете, които поддържат формата на съвместно съжителство, при всеки от тях беше открит такъв страх, това е първото.

Силните хора сключват брак, слабите хора живеят на семейни начала – свободна любов.

В природата не съществува свободно съжителство. Втората причина е егоизъм, живот за себе си. А майката-природа е много мъдра и не допуска такива хора да се размножават. И по такъв начин се освобождава: „Живей в името на самия себе си, но освободи бъдещето на този ген“. И бързо го отписва в небитието.

А онези, които имат положителни качества, като вътрешна сила, благородство, увереност, отговорност, любов, оставят потомство и предават гена си по щафетата нататък. Бъдещето им принадлежи!

Само 30% от двойките, живеещи на семейни начала, се оказват стабили, а 70% се разпадат.

Едва 30 семейства на сто остават здрави, и което е учудващо, от тези 30 семейства всичко на всичко 7% остават в брак, а 93% се разпадат. Защо? Защото всичко, което се гради върху основата на страхливост, винаги приключва с предателство! А предателят веднъж, ще предаде пак.

Съжителството на семейни начала означава, че подсъзнателно казваме на партньора си: „Не си точно това, което ми трябва.“

Трето. Съжителството на семейни начала е за хора, прекрачили една биологическа и психологическа бариера. Преди тази бариера все още можеш да създадеш семейство, но по-нататък вече се дърпа шалтерът – задейства се бомба с часовникъв механизъм.

Всички, които живеят на семейни начала без брак, особено вие, мъже! Давам ви седмица, за да направите предложение на половинката си и да определите дата за сватбата! Една седмица!

Да вървим ли нататък, скъпи мои жененички или полужененички? Натрих сол на главата на мъжете, ред е на дамите. Всяка жена смята, че познава мъжа си. Всяка жена страда от тази форма на шизофрения. Извършени изследвания показват, че всяка жена има двама мъже: единият е плод на фантазията ѝ, другият е реалният. Бърка, като през целия си живот се опитва да угоди на халюцинациите си...

Твърдо вярваме, че всяка жена и всеки мъж могат да направят една връзка щастлива. Ако нещо не се използва по начина, който се иска, трябва да промените мислите си и да започнете да градите живота, за който мечтаете. Най-важното е да се освободите от илюзиите си за противоположния пол и да предприемете действия. Поговорката гласи: „За всеки влак има пътник“. Ние ще я преработим малко и ще добавим оптимистична мисъл за всички момичета - „За всяка булка си има младоженец!“ 

един глупак 3 hrm

 

 

 

 

 

 

 

 Из "Опитът на един глупак 3"

Прочетена 449 пъти Последно променена в Вторник, 19 Януари 2021 23:14

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

КАТЕГОРИИ

grafik

 

norbekov knijarnica

X

Right Click

No right click