Системата на Норбеков

16 години в служба на вас
Вторник, 04 Август 2020 14:11

Кой е враг №1 на брака? Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)
  • Женен ли сте?
  • Да, живеем заедно.

И веднага в главата ми се появи мисълта: „ Този човек е страшен!“ Защо? Сега ще обясня.

Понятието „съвместно съжителство“ като синоним на „свободна любов“ се появява в Русия някъде към осемдесетте години на ХХ в. Това не е официален брак, проет по закон, не е църковен – никакъв не е. Това е „свободна любов“, когато мъжът и жената просто живеят заедно по взаимно съгласие.

 

MarriageorCohabitation

 

Какви са тези хора? Ако го кажем на най-прост език, съжителството на семейни начала най-често е форма на брак, която възниква поради страха на мъжа – нито повече, нито по-малко. Дълбоко, на подсъзнателно ниво, тези мъже се страхуват да поемат отговорността за семейството, за живота на друг човек, отговорността за бъдещите деца. Съвместното съжителство, това е, когато ти се иска секс, но те е страх от венерически болести, нямаш желание постоянно да си под напрежение и да се изследваш... А в този случай спиш с една и съща и знаеш, че нищо няма да лепнеш...

При направата на психологически портрет на мъжете, които поддържат формата на съвместно съжителство, при всеки от тях беше открит такъв страх, това е първото.

Силните хора сключват брак, слабите хора живеят на семейни начала – свободна любов.

В природата не съществува свободно съжителство. Втората причина е егоизъм, живот за себе си. А майката-природа е много мъдра и не допуска такива хора да се размножават. И по такъв начин се освобождава: „Живей в името на самия себе си, но освободи бъдещето на този ген“. И бързо го отписва в небитието.

А онези, които имат положителни качества, като вътрешна сила, благородство, увереност, отговорност, любов, оставят потомство и предават гена си по щафетата нататък. Бъдещето им принадлежи!

Само 30% от двойките, живеещи на семейни начала, се оказват стабили, а 70% се разпадат.

Едва 30 семейства на сто остават здрави, и което е учудващо, от тези 30 семейства всичко на всичко 7% остават в брак, а 93% се разпадат. Защо? Защото всичко, което се гради върху основата на страхливост, винаги приключва с предателство! А предателят веднъж, ще предаде пак.

Съжителството на семейни начала означава, че подсъзнателно казваме на партньора си: „Не си точно това, което ми трябва.“

Трето. Съжителството на семейни начала е за хора, прекрачили една биологическа и психологическа бариера. Преди тази бариера все още можеш да създадеш семейство, но по-нататък вече се дърпа шалтерът – задейства се бомба с часовникъв механизъм.

Всички, които живеят на семейни начала без брак, особено вие, мъже! Давам ви седмица, за да направите предложение на половинката си и да определите дата за сватбата! Една седмица!

Да вървим ли нататък, скъпи мои жененички или полужененички? Натрих сол на главата на мъжете, ред е на дамите. Всяка жена смята, че познава мъжа си. Всяка жена страда от тази форма на шизофрения. Извършени изследвания показват, че всяка жена има двама мъже: единият е плод на фантазията ѝ, другият е реалният. Бърка, като през целия си живот се опитва да угоди на халюцинациите си...

Твърдо вярваме, че всяка жена и всеки мъж могат да бъдат щастливи в една връзка. Ако нещо не се получава по начина, по който искате, тогава трябва да промените мислите си и да започнете да градите живота, за който мечтаете. Най-важното е да се освободите от илюзиите си за противоположния пол и да предприемете действия. Поговорката гласи: „За всеки влак си има пътник“. Ние ще я преработим малко и ще добавим оптимистична мисъл за всички момичета - „За всяка булка си има младоженец!“ 

edin glupak 3 hrm

 

 

 

 

 

 

 

 Из "Опитът на един глупак 3"

Прочетена 202 пъти Последно променена в Вторник, 04 Август 2020 16:41

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

КАТЕГОРИИ

grafik

 

norbekov knijarnica