Системата на Норбеков

16 години в служба на вас
Петък, 31 Януари 2020 14:50

Къде се намирам в момента или път към целта

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Кога за последно сте си поставяли цели?

Една от основите на цялата Система на Норбеков е именно това – реални желания с реални срокове.

Много курсисти идват на курсовете с абстрактното желание да бъдат здрави. А в каква област? Докога? Защо? – За това не са помислили. А би било хубаво!

Поставянето на цели е тясно свързано с изпълнението на задачите и по здравето, и по отношенията, и по бизнеса.  В рамките на семинарите ни това е основен момент, без който нито един участник не продължава напред към резултатите си.

Практиката „Октава“ – твърда решителност и истинска убеденост, че можете да постигнете това, за което мечтаете, е кулминацията по време на Семинарите ни и един от най-мощните моменти в цялата Система на Норбеков. Именно състоянието да побеждаваш – знанието, че можеш и заслужаваш да имаш живота, за който мечтаеш – това е разковничето на нещата. Но за целта трябва и много труд.

„Каквото се развива, то се постига“ – казва Мирзакарим Норбеков, докато ни вдъхновява непрестанно да усъвършенстваме себе си, да придобиваме нови знания и умения, да сме любопитни, търсещи, искащи да познаем себе си и света.

Първата цел на курсовете на Норбеков е да си отговорите на въпроса „Кой съм аз и къде в живота си се намирам в момента“. След като си дадете ясен и точен отговор на тези два въпроса, вече преминавате към следващите – „Кой искам да стана и къде искам да стигна“. Когато направите и тази крачка по пътя към себе си,  идва нашата част – да ви насочим КАК да постигнете всичко, което сте си начертали като близко и далечно бъдеще.

Без яснота резултати остават също абстрактни. Бъдете откровени със себе си и не се страхувайте да желаете добро здраве, добри отношения и успешен бизнес. Всичко това е възможно, когато повярвате в него и потеглите в посока неговото осъществяване. Системата го е доказала за тези над 30 години, в които съществува. И за тези над 15 години, в които е в България.

Прочетете повече за Учебно-оздравителната система на Норбеков

Вижте споделянията на курсистите ни след курсовете по Системата

Вижте графика ни за курсовете в България

 

 

Прочетена 370 пъти

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

КАТЕГОРИИ

grafik

 

norbekov knijarnica

X

Right Click

No right click