Системата на Норбеков

16 години в служба на вас
Петък, 31 Януари 2020 14:20

Възстановяване на зрението – мисия (не) Възможна

Написана от
Оценете
(6 гласа)

Възстановяване на зрението – мисия (не) Възможна

Да сте чували, че някой си е оправил зрението на 100% от носенето на очила? Знаете ли, и аз не съм. Тъжно, но факт - когато ни изпишат очила, това само облекчава временно състоянието ни. И никой не очаква, че зрението ще се оправи от тях, така както болните крака не се оправят от патериците.

Нима зрението наистина не може да се излекува окончателно?

Много често лекарите казват „Всички знаем, че с възрастта зрението се разваля“. А по въпроса за катарактата и глаукома, които лекарите смятат за възрастови изменения, препоръките са още по-стресиращи: „Изчакайте известно време, слагайте си капки, докато катарактата узрее и ще ви направим операция“. Никой няма да ви каже, че катарактата ще премине като настинка. Капките няма да ви излекуват и най-добрия случай ще забавят прогресирането. Същото е и при глаукомата - капки, после операция. А дори и най-успешните операции от глаукома или катаркта решават проблема за известно време.

Дали нещата са наистина толкова безнадеждни?

На първо място трябва да знаем какво представляват очите. Това е уникален орган, с помощта на който виждаме. Но ние възприемаме това, което виждаме не само с очите – това са 30%. Основният обслужващ персонал, за нашето зрение това са невроните, които са задействани в мозъка. Очите са част от мозъка и функционират във взаимодействие с всички останали органи и системи в тялото. Но когато отивате на лекар, той не се интересува от причините за влошеното зрение, той и не ги знае. А причните могат да бъдат много. Като се започне от работа на стомашно чревния тракт, опорно двигателннната система, състоянието на гръбнания стълб, работата на черния дроб, бъбреците, дихателните пътища, кръвоносната система, лимфната система, емоционалното състояие, а знаете ли, че зрението може да намалее и от това, че не желаем да виждаме нещо? Някой, като е ходил на очен лекар, преди да се пристъпи към традиционното гледане през апарата, да му е правен преглед на вътрешните органи или някой да го е попитал какво е емоционалното състояние? Даже Авицена е казал, че колкото различни хора има за всеки причината за заболяването е различна лечението е различно.

Авторската методика на Норбеков работи не със следствията, а отстранява причината за заболяванията.

В тази система подходът е цялостен и организмът се разглежда като единно цяло. Но ние не винаги можем да намерим причината, затова в тази система са заложени 10 направления. Тук ние не разчленяваме тялото и когато работим за очите не ги вадим отделно, а именно затова е система защото се работи с организма цялостно. Така, че когато работим за възстановяване на очите, ни се налага да работим за вътрешните органи, налага ни се да работим за гръбначния стълб, за емоциите и т.н. Само едно от тези направления е ставната гимнастика, преодоляване сковаността в ставите, активиране на кръвообращението.

Системата на Норбеков за работа със зрението се явява най-ефективната методика за възстановяване на зрението.

Скоростта на възстановяване на зрението по време на курса е от два до четири дена за един диоптър. Тоест за всичките девет дена по време на курса, човек реално може да си подобри зрението с два, три диоптъра. Това, което отличава тази методика от всички други нови и прекрасни направления, насочени към възстновяване на здравето е активното участиена човека в процеса на възстановяване. Тя предизвиква човека да действа. В нейната основа е древното източно учение на суфизма, но е адаптирана за съвременния европеец. Основната идея на суфите е “Сърцето – с Бога, за ръцете – труд”. И това е пренесено в оздравителната система.

Човек може напълно да възстанови естествената си зрителна острота без мъчителни процедури и хирургическа намеса!

Запишете се на 1-во ниво по системата на М.С. Норбеков и ше научите:

- как да правите профилактика с намаляващото зрение с годините

- да правите упражнения за очите

- да улавяте и отстранявате причините за намалено зрение

- древноизточни техники за възстановяване на зрението

- техники за оздравяване на организма

Вярвайте в себе си, в своите сили и никога не се спирайте пред никакви препядствия, действайте. Защото никога не е късно да се занимавате както със своето здраве, така и със своя живот.

Провери за предстоящи курсове по системата на Норбеков ТУК

Прочетена 1653 пъти Последно променена в Петък, 31 Януари 2020 14:28

Оставете коментар

Уверете се, че въведете цялата необходима информация, обозначена със звездичка (*). HTML код не е разрешен.

КАТЕГОРИИ

grafik

 

norbekov knijarnica

X

Right Click

No right click