22 Окт
18:00

Клубно занятие с Вадим Шишкин - 22 октомври

Албер Камю е казал: "Есента е втора пролет, защото тогава всяко листо е цвете." За да излезем от шаблона и да се потопим изцяло в интуицията, да развием въображението, Клубните занятия с Вадим Шишкин продължават и през октомври. 
21 Окт
17:00

21-27 октомври Работилница на Успеха ONLINE

Щастливи сме да обявим провеждането на първата онлайн Работилница на успеха с Мирзакарим Норбеков. Ще се проведе от 21 до 27 октомври т.г. от 17:00 до 20:00 ч.
28 Окт
19:00

Основи на лидерството

По време на тренинга ще осъзнаете силата на личността, която сте, и способността да влияете върху съдбата си, да поемете контрола над своите слаби страни, да се научите да си поставяте цели и да се мотивирате сами да ги постигате. 
1 Ное
18:30

Първо ниво през ноември

Както обещахме - първо ниво в началото на ноември. Този курс позволява на човек във всяка възраст за 9 дни да се научи самостоятелно, без лекарства и странична намеса да въведе ред в своето тяло. Нашият организъм е длъжен да бъде здрав. На помощ винаги идва естествената способност за самовъзстановяване – премахвайки причината, организмът сам се справя с недъзите.
1 Дек
18:30

Основен курс за Интуицията по Системата на Норбеков

Приятели, каним ви на Основен курс за Интуицията по Системата на Норбеков от 1 декември. Курсът се базира на техники за разкриване на потенциала в човека. По време на обучението ще се срещнем очи в очи със себе си. Със своите положителни страни, със своите страхове, със своите мечти и блянове. Семинарът е изключително насочен към тренировка на интуитивното мислене, развитие на шесто и седмо чувство, с акцент на приятните състояния и упражнения за развитие на вътрешната чувствителност.