Описание

Здравейте, ПОБЕДИТЕЛИ ?,
Приветстваме Ви с огромна радост. Вие изминахте един доста интересен път, така че състоянието на Победител вече ви е познато. На този курс с вас ще продължим това увлекателно пътешествие. Пътешествие към самите себе си. Откривайки своите таланти, събуждайки интуицията, формирайки наново характера си и вървейки с гигантски крачки към своята цел.
Каним ви на курс за Интуицията – II част по Системата на Норбеков от 5 февруари.
• Курсът ще се проведе в хибриден вариант – на живо (гр. София, пл. Славейков 11, Червената зала) и онлайн (в ZOOM).
• Водещ на семинара ще е Гузал Тажибаева, старши преподавател по Системата на Норбеков.
• Всяка вечер от 18:30 до 21:30 ч., с почивка в средата на занятието.
 
✅ Път номер 1 – „ПОДРАЖАНИЕ“
Това е най-лекият и сладък път, но... той е такъв само в началото. И най-трудният и горчивият накрая. Тук душевен труд не е нужен. Трябва само да бъдеш като всички и да живееш като всички. Но на стари години... мъка, разкаяние и съжаление...
По този път няма нужда човек да мисли и да се напряга, а просто да следва простичките си инстинкти и желания. Това е пътят на спящите. Това е осъзнаване на света чрез повтаряне на чуждия опит, чрез подражание на предшествениците.
По пътя на подражанието, получила лесно познание, личността се изгубва и остава само форма, разтворена в тълпата. Да се постигне истината, вървейки по този път, е безкрайно трудно.
Това не е нашият път. Достатъчно време и сили изхабихте, за да го разучите.
 
✅ Път номер 2 – „СЪСТОЯНИЕ“
Следвайки този път и разкривайки тайните сили в себе си, ще разберете за ненавистта, която преминава в състрадание към хората. Чрез състрадание вие постигате ЛЮБОВ. Като ставате богати, ще стигнете до същността на богатството и нищетата. Ще откриете силата и безсилието. Ще разберете и ще постигнете справедливост. Ще се сблъскате с болката на самотата, намирайки се сред много хора. Ще се радвате, но и ще ви боли, разбирайки своето истинско възприятие на света. Истината не се предава, а се постига.
Това е пътят към съвършения човек. По него всеки може да стигне до истината. Неговият недостатък е в това, че силата, способностите, любовта, могъществото и всички способности, достигнати по пътя към истината, е невъзможно да бъдат предадени на другите.
В процеса на предаване, отразявайки се в съзнанието на другия човек, истината загива. Задачата на този, който върви по пътя, е да намери, разпознае, разкрие съвършения човек и да предаде щафетата.
 
✅ Път номер 3 – „ИСТИНА“
Той ще се появи тогава, когато „...двата пътя хармонично се слеят и се превърнат в река. Тогава ще настъпи времето на съвършения човек. Затова сме тук.“ Пожелаваме ви по този път да станете майстори и да изпитате цялата палитра от чувства, дадена ви по рождение.
А сега – избирайте!
* За да се включите в семинара, е необходимо да сте изкарали задължително Основен курсза развитие на Интуицията.
? Записването се случва тук: 0897014431
?Начините на плащане са по банков път, с карта и през PayPal.
1.Банкова сметка:
Банка ДСК ЕАД
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
"Жануа'98" ЕООД
* Всички такси са за сметка на наредителя!
2. PayPal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
3. С карта през сайта на Жануа'98
- Физически курс
- Онлайн курс
4. С наложен платеж до офиса ни на пл. Славейков 11 в София - моля, уточнете го с екипа ни тук: 0897014431

Детайли за събитието

Резервации до:05.02.2022 19:00
Начална дата:05.02.2022 20:30
Завършва на:11.02.2022 23:30
Място:Онлайн