Описание

Скъпи приятели,
Всеки иска да преодолее нещо, което го спира и го кара да бъде в статично положение. От 23 до 25 май ви предлагаме авторски тренинг с Гузал Тажибаева за преодоляване на вътрешните бариери и ограничаващите убеждения.
 
? Преподавател: Гузал Тажибаева
? Място: онлайн
? Дата: 23-25 май
⏳ Времетраене: 18:30-21:30 часа
? Телефон: 0897 014 431
 
✅ Всеки човек има своя собствена зона на комфорт, в рамките на която действа свободно, постига обичайните си цели, уверено решава ежедневните задачи. Тази зона има свои собствени граници, отвъд които малко хора излизат. Именно с тях се сблъскват мечтите на повечето хора. Всичко, което е извън тези граници, се възприема като недостъпно, изискващо прекомерни усилия, надвишаващи възможностите.
За да има развитие, означава да изместваме тези граници, като по този начин разширяваме територията на нашите възможности в различни посоки – взаимоотношения, благосъстояние, бизнес или кариера, умения и способност да бъдем щастливи.
?Ако имате желание да надхвърлите обичайните си цели, ако сте натрупали чувство на неудовлетвореност в различни аспекти от живота си, ако животът ви е изпаднал в застой, ако целите не се реализират, ако сте загубили интерес да промените нещо в живота си, или нямате сили за това, тогава е време да се запознаете с собствените неосъзнати ограничения и бариери.
• Това са ограничаващите програми, които изпълват ума ви. Несъзнателни убеждения, които влияят на вашето поведение, водят до бездействие, пасивност и изоставяне на истинските цели.
• Това са натрупани негативни преживявания в душата, свързани с предишни лоши преживявания.
• Това е физическа слабост на тялото, липса на енергия за решителни действия.
• Това е слабост на духа и вялост на волята, липса на вяра в собствените сили.
? На семинара ще разберете откъде идват вътрешните ви бариери и какви функции изпълняват, ще се научите да откривате подсъзнателните си ограничения, да ги извеждате на повърхността, да ги променяте. Ще видите, как се променя съдбата на човек, който е успял да преодолее ограниченията си.
 
? Цена на курса - 180 лв.
? За въпроси и записване: тел. 0897 014 431

Заплащането се извършва по един от следните начини:

1.На място на първия ден от курса, по време на регистрацията
2. По банков път
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!
3. Чрез PayPal на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4. С карта - https://www.janua-98.com/seminari/preodolyavane-na-ogranicheniya-23-25-may

Детайли за събитието

Начална дата:23.05.2022 18:30
Завършва на:25.05.2022 21:30
Място:Онлайн

Резервация

Цена:
180.00 лв