Описание

Основите на лидерството, или как да управляваме живота си

Авторски тренинг на Гузал Тажибаева

Провеждане: 28 - 30 октомври | 3 дни

От 19:00 до 22:00 | ONLINE


Курсът е първият етап от овладяването на лидерски качества, необходими както в личния живот, така и в професионалната самореализация.

  • По време на тренинга ще осъзнаете силата на личността, която сте, и способността да влияете върху съдбата си, да поемете контрола над своите слаби страни, да се научите да си поставяте цели и да се мотивирате сами да ги постигате. 
  • Ще развиете тези качества, които ще ви помогнат да създадете дългосрочни взаимоотношения и да ви направи привлекателни за другите. 
  • Станете сами лидер, станете генератор на енергия и идеи.

По време на обучението ще разгледаме същността на лидерството и лидерското поведение, неговите тъмни и светли страни. В практическата част ще анализираме проблемните области от живота си, ще си поставим цели и ще създадем стратегия за тяхното постигане. Ще тренираме необходимите състояния и черти на характера, нужни, за да умеете да се противопоставите на вашите слабости, ще коригираме поведението ви, за да се отървете от страховете си.

След завършване на курса вашето вътрешно състояние ще се промени, ще се появи ново виждане за целите, които преследвате.

Не забравяйте, че щом променим себе си, променяме и съдбата си. След като се научите да имате контрол върху живота си, да елиминирате това, което ви потиска, ще намерите правилния ключ, с който да мотивирате и всички около вас - близки, служители и партньори.

Уводен уебинар с въпроси и отговори с Гузал Тажибаева: 27 октомври от 19:00 - LIVE на страницата Норбеков България.

 

Телефон за информация и записване: 0897014431

Заплащането се извършва чрез един от следните начини:
1. По банков път
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!
2. чрез PayPal на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
3. с карта през сайта на ИК "Жануа'98" - https://www.janua-98.com/osnovi-na-liderstvoto

Детайли за събитието

Резервации до:28.10.2020 10:00
Начална дата:28.10.2020 19:00
Завършва на:30.10.2020 22:00
Място:Онлайн
X

Right Click

No right click