24 Юни
18:00

Седмично занятие с Вадим Шишкин - 24 юни

Каним ви на 17 юни на седмично занятие с най-добрия ученик на Мирзакарим Норбеков и сам обявен от наставниците за Мастър - Вадим Шишкин.
26 Юни
09:30

Международен поход с Вадим Шишкин 2021 г.

Скъпи приятели, каним ви на традиционния поход 2021 г. с Вадим Шишкин. Тази година той ще се проведе от 26 юни до 5 юли в България, Източни Родопи - Гърция, Егейско море - в синхрон с прекрасната природа, от която можем толкова много да учим и да се вдъхновяваме!
26 Юни
19:00

Норбеков – МОЯТ НАСТАВНИК | ОНЛАЙН МАСТЕРКЛАС

Всички участници от курса ще получат формуляр за въпроси по 5 тематики в деня преди курса. Мастера ще избере 40 въпроса от всички, които е получил, и ще говори по тях, като Наставник за вас – по вашите въпроси. Наставникът ми винаги е казвал, че какъвто и да е човек, при всеки Бог се появява в различен момент – под различна форма – три пъти ни се дава шанс в живота. Ако слушахме наставниците и родителите си (нашите първи наставници в живота), то светът отдавна щеше да се е превърнал в Рай.
13 Юли
18:30

Първо оздравително ниво | 13-21 юли

Започвате обучение по 1-во ниво от учебно-оздравителната система на М. С. Норбеков. Като разучавате и прилагате предложените практики за саморегулация, ще можете да се избавите от най-различни заболявания и в бъдеще самостоятелно да поддържате здравето си.
X

Right Click

No right click