10 Дек
18:00

Работилница на Успеха 2

Преминаваме към големите крачки и по-дълбоко проработване на състояния по отношение на собствения ви избор и оптималния за вас път с Работилница на Успеха 2.
15 Дек
18:00

Опреснителен курс Ревизия на здравето – преговор на Първо ниво

 Ревизия за здравето е за вас, ако искате да се потопите отново в атмосферата на курса и да си върнете вътрешното състояние, което се е появило по време на занятията, сте се занимавали по книгите на Норбеков, но са останали въпроси по упражненията, искате промяна в здравето.
18 Дек
18:00

Цели или презареждане на живота | ОНЛАЙН

С тренирането на тази практика и създаването на импулс, вие започвате да генерирате сила. В началото това не се вижда, но след това ще забележите как кръга от хора около вас се променя, защото силата притегля сила. Така вие и мечтата ви ще сте като два магнита, които се притеглят и ще постигнете успех.
15 Яну
18:30

Първо ниво през януари 2021

Както обещахме - първо ниво в началото на новата 2021 година. Този курс позволява на човек във всяка възраст за 9 дни да се научи самостоятелно, без лекарства и странична намеса да въведе ред в своето тяло. Нашият организъм е длъжен да бъде здрав. На помощ винаги идва естествената способност за самовъзстановяване – премахвайки причината, организмът сам се справя с недъзите.