Дългогодишна национална състезателка по волейбол, шампион на България и на Франция, двукратен клубен Европейски шампион, треньор.

В периода 2002 – 2006 г. завършва Европейския Колеж по Холистична Натуропатия "СЕНАТО Д.Киефер" – Париж, а по-късно специализира ароматерапия (Европейски Колеж поАроматерапия Д.Боду) , шиатцу, и др. 

Практикуващ натуропат и ароматерапевт.

За първи път попада на Първи оздравителен курс по системата на Норбеков през 2005 година. По-късно преминава и през всички останали нива, включително Работилница на Успеха в Узбекистан и в България, водена лично от Мирзакарим Санакулович Норбеков.

Понастоящем е ученичка на Гузал Тажибаева и част от екипа на Норбеков България.

За себе си

Винаги съм се интересувала от заобикалящия ни свят,от човешките взаимоотношения,от връзката между човека и всичко това, което съществува в необятната вселена, от мистерията на съществуванието.
През 2005 г., в края на спортната ми кариера имах проблеми със здравето. Моите родители ме записаха на Първо оздравително ниво и така се срещнах с тази удивителна Система за самовъзстановяване на човека. Тръгвайки по този път, осъзнах, че това, което наричаме болест, всъщност е едно предложение от живота да преосмислим своите дълбоки вътрешни ценности, за да можем да следваме пътя, за който нашата най-дълбока същност копнее истински.

Благодарение на тази система възстанових своето здраве, запознах се с много прекрасни хора и в моя живот започнаха да се случват удивителни неща!
Благодаря!

X

Right Click

No right click